mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

HataLı Ban Wurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NuhSaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle SELAMINALEYKÜM Benim çarım ban yedi evet ban sebebim var ama banım açılması gerekir Ben Gm Arkadaşlara Ticket Atım Ban Sebebim Haksızlıktır Dedim Banımı Açmadılar Haksız Yere Ban Vurdular BEN BURDA TARİH VE SAAT GÖREMİYORUM
Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN

Öncelikle SELAMINALEYKÜM Benim çarım ban yedi evet ban sebebim var ama banım açılması gerekir Ben Gm Arkadaşlara Ticket Atım Ban Sebebim Haksızlıktır Dedim Banımı Açmadılar Haksız Yere Ban Vurdular BEN BURDA TARİH VE SAAT GÖREMİYORUM
Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN

Ban vurmak ne kardeş ban atmak de ayrıca video millattan önceden kalma sanırım daha saat sistemi yok

Bİzİmkİde Öyle olunca kardeŞİm gmler saat olmadan ban İŞlemİ yapamiyoruz dİyor eskİden olsa Şİmdİ olsa ne yazar 3senedİr tarİh ve saat olmadan olmaz dİyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri