Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
adam orda bi partiyi savunmamiş ki neresi siyaset bunun bana göre yanlış olmuş ban yemesi
adam orda bi partiyi savunmamiş ki neresi siyaset bunun bana göre yanlış olmuş ban yemesi
Dam başında saksağan , vur beline kazmayı :m08: Konu ile uzaktan yakından alakalı bi yorum yapmıyorsun farkında değilsin sanırım
Orada herhangi bir siyaset yok siyasetten kasıt bir partiyi savunmaktır burada bakan dedi diye birinin hesabı elbette kapatılamaz nitekim bu tür olaylarda durum GM'nin inisiyatifine kalmıştır buna kimse bir şey diyemez siyasi olarak görmediklerinden ban yememiştir.
Ve sizin ban yeme olayınız ile ilgili
Ve sizin ban yeme olayınız ile ilgili
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ticket atıp banın sebebini ve kaldırılmamış ise videosunu isteyip izleyebilirsiniz, buraya konu açıp kendinizi birileri ile kıyaslayarak bir yere varamazsınız, iyi forumlar. 2 . ticketimi atıyorum herhangi bir cvp yok . sitede ban bilgisi bulunmamakta. ne yapcaz okadar konustun çözüm pls ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)