Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ben az çok olaya şahidim. GoGaN adlı kişi Cirkin in parasını almıştır. Ve ben almadım diyere kinkar etmiştir. Kesinlikle arkadaşlık edip ticaret yapılmaz..
o onu almıştır , bu bunu almıştır , vermiştir vermemiştir diye işe girerseniz o işin sonu gelmez.burda konuşulması gereken konu 60 gün ban gerekirmi? suçu işleyen kişi aile değerlerine küfür etmemişse,hırsızlık yapmamışsa bu gibi konuda ilk suçu ise cezayı veren kişi hosgörülü davranıp kulak çekme şeklinde kısa bir süre ceza verebilir.ikinci kere tekrarlanırsa 2 3 ay gibi cezalar gündeme gelir.bu gibi durumlarda gm ler insiyatif kullanmalı sicile bakmalı ve bazı durumlarda verebileceği en hafif cezayı vermeli.her konuda güç gösterisine gerek yok.
Elinizde videolu kanıt varsa destek yolliyabilirsiniz eğer yoksa, isterse oyunda 40 kişi şu kişi hırsızdır desin fayda etmez.Bence gayet yerinde bir karar olmuş.Suanda cok saçma sebeplerden konu acıyosun ve konuyu kilitleyen gm bile yok ben uzun yazarak açıklamalı konuyu kitlerken anlamadım bu işten bişey. herkeze eşit mi davranılıyor? yoksa gözünüzün aldığını mı banlıyosunuz? Adem beni 3 senedir tanır ve nasıl birisi olduğumu bilir ve 15 t nin peşine düşmiceğimide bilir Ayrıca sizin için her kanıt video olmuş ki o adam ordayken ve yanımda parayı alırken tam 15 player gösterebilirim hepside 105 level ve itemleri yerinde adamlar. ve size iyilik yaramazmış ben bunu anladım ama su ban eğer 60 günden düşmezse size şunu söylim kimse umrumda olmıcak ve kim kimi soyarsa tek 1 dahi daha aşağıda yazmıcam yani sizin anlıcağınız kim ne bok yerse yesin. hadi kg
Yazıyı okursan iyi dogruyu billiyorum demedim bilmıyorum dedimkimsenin gunahını almam herkez kendine göre haklıdır kardeşim. benim sinir oldum şu adminler oyunda banlıya banlıya user biti farkında degiller ban atsın atmasın demıyoruz ama at 10 20 gün. 60 70 gün ban mı olur tam yaz geldi oyunun en iyi zamanları önüne geleni banlıyolar ben ona sinir oldum
Oyun kurallarında açıkca belli yine az ban yemişlerdir. 60-180 gün arasından 60 gün yemişler oda gm nin insafına kalmıştı ve 60 güne karar vermiştir.Gereken yapılmış uzatmanıza gerek yok olan olmuştur.
o onu almıştır , bu bunu almıştır , vermiştir vermemiştir diye işe girerseniz o işin sonu gelmez.burda konuşulması gereken konu 60 gün ban gerekirmi? suçu işleyen kişi aile değerlerine küfür etmemişse,hırsızlık yapmamışsa bu gibi konuda ilk suçu ise cezayı veren kişi hosgörülü davranıp kulak çekme şeklinde kısa bir süre ceza verebilir.ikinci kere tekrarlanırsa 2 3 ay gibi cezalar gündeme gelir.bu gibi durumlarda gm ler insiyatif kullanmalı sicile bakmalı ve bazı durumlarda verebileceği en hafif cezayı vermeli.her konuda güç gösterisine gerek yok.
Bu şuan devre dışı sanırım "Cirkin" adlı karakteri tam olarak 10 kere banlattım hepsinde de 1gün yedi yani normalde süresiz bile yemesi gerekti.İyi forumlar.
Son düzenleme:
Elinizde videolu kanıt varsa destek yolliyabilirsiniz eğer yoksa, isterse oyunda 40 kişi şu kişi hırsızdır desin fayda etmez.Bence gayet yerinde bir karar olmuş.
Oyun kurallarında açıkca belli yine az ban yemişlerdir. 60-180 gün arasından 60 gün yemişler oda gm nin insafına kalmıştı ve 60 güne karar vermiştir.Gereken yapılmış uzatmanıza gerek yok olan olmuştur.
Bu şuan devre dışı sanırım "Cirkin" adlı karakteri tam olarak 10 kere banlattım hepsinde de 1gün yedi yani normalde süresiz bile yemesi gerekti.İyi forumlar.
Senin kadar karaktersiz bi kişilik daha görmedim ben öncelikle onu söyleyeyim. carına vs atipta vermemeler kacmalar vb seyler. hayatınız olmus oyun 60 gün koymaz 60 gün sonra aglatmaya seni yine devam ederim sorun şu ki 25 30 kişinin aynı anda 1 kişi icin ban yemesi ve bu işte bi terslik olması . arkadaşın dediği gibi ilk ceza verilir ve 2.ci 3.cüde 2 3 ay uzaklastırılır. tam yaz gelmişken oyundan sogutmaksa amacınız başardınız. ve sana gelince bytestere. en fazla 60 gün kesilmezsin 60 gün sonra cok kötü cekiceğin var onuda bil forumda erkeklik yapmakla hani bos konusmakla olmaz benim forumla alakam yoksa benim adımı burda konusmucaksın arkamdan dua et seviyeli konusuyorum senin gibi seviyesizlerle. forum hesabıma bakarsan eğer kayıt oldugum süreye. anlarsın aslan parcası
1. olarak çarınada vs de 2-2 biti eğer aksini gösteren birşey varsa video olarak atabilirsiniz bizde görelim herkez görmüş oldu 2-2 bittini.Senin kadar karaktersiz bi kişilik daha görmedim ben öncelikle onu söyleyeyim. carına vs atipta vermemeler kacmalar vb seyler. hayatınız olmus oyun 60 gün koymaz 60 gün sonra aglatmaya seni yine devam ederim sorun şu ki 25 30 kişinin aynı anda 1 kişi icin ban yemesi ve bu işte bi terslik olması . arkadaşın dediği gibi ilk ceza verilir ve 2.ci 3.cüde 2 3 ay uzaklastırılır. tam yaz gelmişken oyundan sogutmaksa amacınız başardınız. ve sana gelince bytestere. en fazla 60 gün kesilmezsin 60 gün sonra cok kötü cekiceğin var onuda bil forumda erkeklik yapmakla hani bos konusmakla olmaz benim forumla alakam yoksa benim adımı burda konusmucaksın arkamdan dua et seviyeli konusuyorum senin gibi seviyesizlerle. forum hesabıma bakarsan eğer kayıt oldugum süreye. anlarsın aslan parcası
2. olarak seni 10 kere banlattım ve hepsinde de 1 gün yedin katlanarak ceza alma kuraları şuan uygunlanmıyor sanırım eğer uygulansaydı süresiz yerdin kesin.
3. olarak forum üyelik tarihin neyi değiştiricek ben onu anlamadım yani benm m2-tr oyuncusuydum daha önce 2009'da bende oynuyordum 2010 mmomt2 forumuna kayıt oldum yani anlıyacağın ilk açıldığından bu yana m2-tr de oyuncu olarak başladım.Sen 60 gün değil süresiz ban yemesi gereken bir karaktersin.60 gün sonra görüşmek dileğiyle
İyi forumlar.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)