Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selam beyler Herkese selam oncelikle Cirkin arkadasimizin yazdiklarinin hic biri dogru deyildir Bu arada Yazdiklarinin yalan oldugunu cok kisi bilio bunu ve Yazdiklari ve Metin 2 de bagirmaktan yazdiklari bir birini tutmamaktadir.
Bu nedenle Size Olayan aslini Anlatacagim Beyler.
Bu alan 2.jinno Koyunde gerceklesmedi bu 1
Bu olay sari bayrak 2.ci koyde Olmustur
Ve Ben o ara Afkdim Oyuna geri dondum Dostum Spins ve Cirkin Item yarisina girmisken gordum Ve Snips Arkadasimiza dedim ki Benim itemlerim ve Carim Cirkin arkadasimizindir Snips Arkadasimiz.
Kendi bayragina dondunden 2 dk sonra
Cirkin arkadasimiz Bana Hirsizsin dedi Nedenini sordum Bir arkadasimiza 15 t vercekmis ki ben deyilim o arkadas
+ zaten Benim Ticaret Bloklanmis Bi Haldedi Bana o parayi vermesi Imkansizdir ve zaten oda yere attim dedi ve sende para almissin dedi O yetmez mis gibi Iftira atim Bagirmaktan GoGaN hirsizdir Ticaret Yapmayin Asil cari EFELEE dir yazmistir.
Simdide Foruma Yazmiski 15 t para Bende Borc istemis yazmis Foruma Kimseden Borc Istemedim
+ Olayin tam tersini Anlatmaktadir Soledigi 1 laf diyerini tummaktadir Beyler Gerekenin Yapildigi Icin de Tum Adminlere ve Onlinelere Cani gonulden Tesekur edilir.
HERKESE SAYGILAR.
Bu nedenle Size Olayan aslini Anlatacagim Beyler.
Bu alan 2.jinno Koyunde gerceklesmedi bu 1
Bu olay sari bayrak 2.ci koyde Olmustur
Ve Ben o ara Afkdim Oyuna geri dondum Dostum Spins ve Cirkin Item yarisina girmisken gordum Ve Snips Arkadasimiza dedim ki Benim itemlerim ve Carim Cirkin arkadasimizindir Snips Arkadasimiz.
Kendi bayragina dondunden 2 dk sonra
Cirkin arkadasimiz Bana Hirsizsin dedi Nedenini sordum Bir arkadasimiza 15 t vercekmis ki ben deyilim o arkadas
+ zaten Benim Ticaret Bloklanmis Bi Haldedi Bana o parayi vermesi Imkansizdir ve zaten oda yere attim dedi ve sende para almissin dedi O yetmez mis gibi Iftira atim Bagirmaktan GoGaN hirsizdir Ticaret Yapmayin Asil cari EFELEE dir yazmistir.
Simdide Foruma Yazmiski 15 t para Bende Borc istemis yazmis Foruma Kimseden Borc Istemedim
+ Olayin tam tersini Anlatmaktadir Soledigi 1 laf diyerini tummaktadir Beyler Gerekenin Yapildigi Icin de Tum Adminlere ve Onlinelere Cani gonulden Tesekur edilir.
HERKESE SAYGILAR.
Evet adminler o kadar iyiki anlatmakla bitmez. Adminlerin tek yaptı şey ban atmak başka bişi yaptı yok hobi olarak ban atıyolar cirkin ve diger 20 25 kişiye inanmıyolar 1 kişiye inanıyolar bumu yani adminlik. soruşturmadan emeklere bakmadan ban atıyolar. 07:06:2014 tarihinde görcem ben sizi
Adminlere tek sölicem laf: BİZ SİZE DEGİL SİZ BİZE MUHTAÇSINIZ...
( EndLeS )

( EndLeS )
Güzel tehditler savuruyorsun gözümEvet adminler o kadar iyiki anlatmakla bitmez. Adminlerin tek yaptı şey ban atmak başka bişi yaptı yok hobi olarak ban atıyolar cirkin ve diger 20 25 kişiye inanmıyolar 1 kişiye inanıyolar bumu yani adminlik. soruşturmadan emeklere bakmadan ban atıyolar. 07:06:2014 tarihinde görcem ben sizi
( EndLeS )
Oyun kuralları madde 11 göz atarsanız gerekenin yapıldığını anlarsınız. İyi forumlarEvet adminler o kadar iyiki anlatmakla bitmez. Adminlerin tek yaptı şey ban atmak başka bişi yaptı yok hobi olarak ban atıyolar cirkin ve diger 20 25 kişiye inanmıyolar 1 kişiye inanıyolar bumu yani adminlik. soruşturmadan emeklere bakmadan ban atıyolar. 07:06:2014 tarihinde görcem ben sizi
( EndLeS )
:m08::m08::m08: Ulan Adem nede olsa oyunu bıraktın kafana göre takıl tabe. :m08:
Oyun kurallarını senden daha iyi biliyorum kafanı yorma böle şeylere sen..Güzel tehditler savuruyorsun gözümOyun kuralları madde 11 göz atarsanız gerekenin yapıldığını anlarsınız. İyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)