noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cirkin ve arkaslarina.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral92663
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam beyler Herkese selam oncelikle Cirkin arkadasimizin yazdiklarinin hic biri dogru deyildir Bu arada Yazdiklarinin yalan oldugunu cok kisi bilio bunu ve Yazdiklari ve Metin 2 de bagirmaktan yazdiklari bir birini tutmamaktadir.

Bu nedenle Size Olayan aslini Anlatacagim Beyler.

Bu alan 2.jinno Koyunde gerceklesmedi bu 1

Bu olay sari bayrak 2.ci koyde Olmustur

Ve Ben o ara Afkdim Oyuna geri dondum Dostum Spins ve Cirkin Item yarisina girmisken gordum Ve Snips Arkadasimiza dedim ki Benim itemlerim ve Carim Cirkin arkadasimizindir Snips Arkadasimiz.

Kendi bayragina dondunden 2 dk sonra
Cirkin arkadasimiz Bana Hirsizsin dedi Nedenini sordum Bir arkadasimiza 15 t vercekmis ki ben deyilim o arkadas
+ zaten Benim Ticaret Bloklanmis Bi Haldedi Bana o parayi vermesi Imkansizdir ve zaten oda yere attim dedi ve sende para almissin dedi O yetmez mis gibi Iftira atim Bagirmaktan GoGaN hirsizdir Ticaret Yapmayin Asil cari EFELEE dir yazmistir.

Simdide Foruma Yazmiski 15 t para Bende Borc istemis yazmis Foruma Kimseden Borc Istemedim
+ Olayin tam tersini Anlatmaktadir Soledigi 1 laf diyerini tummaktadir Beyler Gerekenin Yapildigi Icin de Tum Adminlere ve Onlinelere Cani gonulden Tesekur edilir.

HERKESE SAYGILAR.

Evet adminler o kadar iyiki anlatmakla bitmez. Adminlerin tek yaptı şey ban atmak başka bişi yaptı yok hobi olarak ban atıyolar cirkin ve diger 20 25 kişiye inanmıyolar 1 kişiye inanıyolar bumu yani adminlik. soruşturmadan emeklere bakmadan ban atıyolar. 07:06:2014 tarihinde görcem ben sizi:)

Adminlere tek sölicem laf: BİZ SİZE DEGİL SİZ BİZE MUHTAÇSINIZ...

( EndLeS )

Evet adminler o kadar iyiki anlatmakla bitmez. Adminlerin tek yaptı şey ban atmak başka bişi yaptı yok hobi olarak ban atıyolar cirkin ve diger 20 25 kişiye inanmıyolar 1 kişiye inanıyolar bumu yani adminlik. soruşturmadan emeklere bakmadan ban atıyolar. 07:06:2014 tarihinde görcem ben sizi:)

( EndLeS )
Güzel tehditler savuruyorsun gözüm :) Oyun kuralları madde 11 göz atarsanız gerekenin yapıldığını anlarsınız. İyi forumlar

( EndLeS )

:m08::m08::m08: Ulan Adem nede olsa oyunu bıraktın kafana göre takıl tabe. :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri