farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cirkin ve arkaslarina.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral92663
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bay Cirkin Sen ordaken 3 KISI TEK VAR DEDIN BANA 15 Player nasil oluyo sen ne bicim birisin ya 3 kisi vardi dedin ilk simdide 15 player mi oldu kardesim ne bicim adamsin sen

Cirkin KONUYU COK UZATIYON VE COK YALAN EDIYON VE SENIN ARKANI TUTAN COK KISI VAR BU ARDA ONLARDA SENINLE YANDI SENIN GIBI 2 YUZLU BIRI ICIN INANKI 25 YASINDAYIM HATIMDA KIMSENIN MALINI YEMEDIM EYER SENIN 15 T ALMISSAM LANET OLSUN BANA KI ZATEN BEN ALSAYDIM SOLERDIM AMA BEN ALMADIM CIRKIN BEY SENIN YAZDINLARININ 1 RI 1 BIRINI TUTMUYO DEYERLENDIRME YAPSANA YAZDINLARININ HEPSINI OKU VE DEYERLENDIR KONUYU UZATMAYA GEREK YOK Snips SE GELINCE SENI BOLE TANIMIYODUM NEYSE BEN Ely1 Ely2 Ely3 Ely 4 Oynamis biri her seferinde tum server beni taniyor Olur Kimse Kimseye yazar vermemesi icin elimden geleni yaparim ben Cirkin Snips Birlik hareket edin siz Ban Surenizi artirmaz Bende adam deyilim bytestere arkadasima Kalpten Tskler ederim + 60 gun ban yedin BENIMDE ALDIGIM VIDEO VAR ONUDA PAYLASAYIMDA GORUN BAKALIM Snips SANA OLAYI ANLATMISTIM AMA SEN NEYSE SIZLE KONUSMAYA DEYMEZ.

Bytestere-oncelıkle o senın yenmedıgın dedıgın vıdeoyu bırlestırıp foruma atıcam 2.cı olarak yemez ama hep dersın ya kanıt goster bana ben oyunu bırakmaaya hazırım, kanıtın kralını gosterıcem sıze . Bundan sonra sızın gıbı oynucam oyunu yanı kız oyunu gıbı her ezık dıyenı vıdeoya cekıcem argo kelıme edenı 1 gun demeden banlıcam kı hep acımdan acıgınızda bısey yapmadım cunku sız hep ezılmeye mahkumsunuz en fazla 60 gun kesılmezsınız dedıgım gıbı yancarlarla keserım o ayrı tabı sana gelınce gogan senın heryerde zaten o adama guven olmaz dıye ısmınecıyor kı adam sandım almıstım loncaya takı o hatayı yapana kadar burdan bos konusmakla olmaz hanı senınlearına vs atıktık ya 25 kısının karsısında yemeyıp kactın ya unutma sana gelınce bos konusan eleman. Sana tam 15 kısı gosterebılırım ve kım 3 kısı demıs? Bıtarafından element uydurma varsa carın konustur tabı konusabılıyosa. Bundan sonra sıze oyunda huzur yok bunuda bılın ve bundan sonra tek bı acıgımı yakalayamıcaksın agla

Bytestere-oncelıkle o senın yenmedıgın dedıgın vıdeoyu bırlestırıp foruma atıcam 2.cı olarak yemez ama hep dersın ya kanıt goster bana ben oyunu bırakmaaya hazırım, kanıtın kralını gosterıcem sıze . Bundan sonra sızın gıbı oynucam oyunu yanı kız oyunu gıbı her ezık dıyenı vıdeoya cekıcem argo kelıme edenı 1 gun demeden banlıcam kı hep acımdan acıgınızda bısey yapmadım cunku sız hep ezılmeye mahkumsunuz en fazla 60 gun kesılmezsınız dedıgım gıbı yancarlarla keserım o ayrı tabı sana gelınce gogan senın heryerde zaten o adama guven olmaz dıye ısmınecıyor kı adam sandım almıstım loncaya takı o hatayı yapana kadar burdan bos konusmakla olmaz hanı senınlearına vs atıktık ya 25 kısının karsısında yemeyıp kactın ya unutma sana gelınce bos konusan eleman. Sana tam 15 kısı gosterebılırım ve kım 3 kısı demıs? Bıtarafından element uydurma varsa carın konustur tabı konusabılıyosa. Bundan sonra sıze oyunda huzur yok bunuda bılın ve bundan sonra tek bı acıgımı yakalayamıcaksın agla

2-2 biten vs de nasıl senin yendiğine dair video var çözemedim :m08: Sen kime acıyorsun çözemedim eleman bu oyunda ne bile argo kelime kullanmadım kullanmamda bunu iyi bil bence aklında bulunsun :) Bu arada sadece kestiğin video atma vs lerimizin komple atarsan daha iyi olur gelip 2-2 vs de 2 kestiğin video atarsan diyecek bişey bulamam :D Zaten orada olanlarda şahit hadi gözüm sen yerinde saymaya devam et 60 gün sonra gelirsin yanımıza :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri