Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selam oncelikle Adem Bu adamlarla Konusman sana yakismadi kardesim senin gibi efendi birine asla yakismadi Ben Hayatimda Kimsenin Hakkini Yemedim ve Hakkina girmedim Tek Isteyim Suclu ve sucsuz deyil kardesim TEK ISTEDIGIM BU DUNYADA KIMSE KIMSENIN AHI KIMSEDE KALMASIN HERKES DOGRU OLSUN DORULUKLA YASASIN HEP DORULUK INSANA YOL GOSTERIR
YALANLA VEYA YALANCILIKTAN KIMSE KIMSEYE FAYDASI OLMAZ AKSI TAKTIRDE O KISININ ISLEDIGI GUNAHA SEN ORTAK OLMAKTA KALIRSIN KARDESIM BENI
HERKSE TESEKUR EDERIM.
YALANLA VEYA YALANCILIKTAN KIMSE KIMSEYE FAYDASI OLMAZ AKSI TAKTIRDE O KISININ ISLEDIGI GUNAHA SEN ORTAK OLMAKTA KALIRSIN KARDESIM BENI
HERKSE TESEKUR EDERIM.
Selam oncelikle Adem Bu adamlarla Konusman sana yakismadi kardesim senin gibi efendi birine asla yakismadi Ben Hayatimda Kimsenin Hakkini Yemedim ve Hakkina girmedim Tek Isteyim Suclu ve sucsuz deyil kardesim TEK ISTEDIGIM BU DUNYADA KIMSE KIMSENIN AHI KIMSEDE KALMASIN HERKES DOGRU OLSUN DORULUKLA YASASIN HEP DORULUK INSANA YOL GOSTERIR
Ben kimseyi savunmuyorum hatta senini alıp almadınada yorum yapmıyorum kardeşim ben zaten oyunu bıraktım ben doguruyu bilmıyorum zaten ona bi sözüm yok. Benim sözüm adminlere kardeşim.
Ben kimseyi savunmuyorum hatta senini alıp almadınada yorum yapmıyorum kardeşim ben zaten oyunu bıraktım ben doguruyu bilmıyorum zaten ona bi sözüm yok. Benim sözüm adminlere kardeşim.
MADEM DOGRUYU BILION SOLEDE BIZDE BILEK ADEM SANA YAKISMAZ BOLE SEYLER IYI ADAMSIN IYI ADAM OLARAKDA KALICAK BU KESIN AMA Cirkin BELLI DEYIL PASAM SOLEDIGI KELIMELER BIR BIRINI TUTMAZ OLDU BUNUDA SEN BILION METIN 2 DE ALTA YAZIGI HIRSIZ DIYE SONRA YAZDI FACEBOOK TAN BANA BUG ATMIS DEDI SIMDI DE YAZMIS 15 T BORC VERDIM DIYE. OLAYAN SONU VE SONRASI BELLI AGA
MADEM DOGRUYU BILION SOLEDE BIZDE BILEK ADEM SANA YAKISMAZ BOLE SEYLER IYI ADAMSIN IYI ADAM OLARAKDA KALICAK BU KESIN AMA Cirkin BELLI DEYIL PASAM SOLEDIGI KELIMELER BIR BIRINI TUTMAZ OLDU BUNUDA SEN BILION METIN 2 DE ALTA YAZIGI HIRSIZ DIYE SONRA YAZDI FACEBOOK TAN BANA BUG ATMIS DEDI SIMDI DE YAZMIS 15 T BORC VERDIM DIYE. OLAYAN SONU VE SONRASI BELLI AGA
Yazıyı okursan iyi dogruyu billiyorum demedim bilmıyorum dedim
kimsenin gunahını almam herkez kendine göre haklıdır kardeşim. benim sinir oldum şu adminler oyunda banlıya banlıya user biti farkında degiller ban atsın atmasın demıyoruz ama at 10 20 gün. 60 70 gün ban mı olur tam yaz geldi oyunun en iyi zamanları önüne geleni banlıyolar ben ona sinir oldumSuanda cok saçma sebeplerden konu acıyosun ve konuyu kilitleyen gm bile yok ben uzun yazarak açıklamalı konuyu kitlerken anlamadım bu işten bişey. herkeze eşit mi davranılıyor? yoksa gözünüzün aldığını mı banlıyosunuz? Adem beni 3 senedir tanır ve nasıl birisi olduğumu bilir ve 15 t nin peşine düşmiceğimide bilir Ayrıca sizin için her kanıt video olmuş ki o adam ordayken ve yanımda parayı alırken tam 15 player gösterebilirim hepside 105 level ve itemleri yerinde adamlar. ve size iyilik yaramazmış ben bunu anladım ama su ban eğer 60 günden düşmezse size şunu söylim kimse umrumda olmıcak ve kim kimi soyarsa tek 1 dahi daha aşağıda yazmıcam yani sizin anlıcağınız kim ne bok yerse yesin. hadi kg
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)