kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

çetin bilişimi nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaaan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çetinbilişim çok hatası olan bu hataları yalnızca ticket atarak düzelten bir bilişimdir. Şuan onu kullanıyorum ysever'ı 2 gün önce açtım hiçbi hata yok diye userler oyuna girdi item bugu yaparak 2 t para elde ettiler. Ox yarışması bozuktu ticketle düzelttiler. Bug meselesini aradık telefonla görüştük. bize yok demelerine rağmen bunu not alıcaz bida böyle bi hata yapmayız dediler ancak iş işten geçti 50 üstü user bu hatayı kullanarak 2 t para elde etti bizde mecburen çarları sıfırlamak zorunda kaldık. Server'ı ilk aldıığımızda 1 saate veriliyor diyordu ancak 1 gün sonra verdiler verdikleri pack ve exe doyasıda bozuk çıktı daha sonra tekrar düzeltip bize teslim ettiler. DAha bunun gibi birçok hata var. Server'ı hazırlamamıza rağmen bu hatalardan dolayı 9 gün sonra açabildik ve açtıgımızdada buglar 7x hileleriyle karşılaştık. Ben Çetinbilişim server'ınını kullanıcısıu Çağrı mert , serverımda Metropolmt2. Hala açık ama bir işe yaramıyor. İyi düşünün derim amacım kötülemek değil yalnızca olanları söylemek. Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri