Ben demiyorum ki aynı kalsın diye. Para çok olmasaydı piyasada fiyatlar da uçmazdı. Sen dedin ya para çok değil piyasada diye. Ona karşılık yazdım. Demek ki para varmış.
Son satırlarda da zaten nasıl 1 saatte 5T kasıldığını da tarif etmiştin, daha ne lazım serverde para bol demek için?
Para çok olursa değer kaybeder. Para değer kaybederse itemlerin fiyatı artar. Fiyatlar artarsa takas yolu ile ticarete gidilir çünkü fiyat arttığında normaldekullanmadığınız itemler 3 artarsa değerli olanlar 5 artar. Eşit miktarda her item değer kazanmayacağından herkes takasla ticarete yönelir. Bu da herkesin bütün gün efsun basmasını gerektirecek. Efsun basmaya giren oyuncu savaşan oyuncu gibi keyif alamayacak. Keyif alamayan oyuncu da oyunu bırakacak. Savaşan oyuncu rakip bulamayacak...
Yani şunları (sözüm meclisten dışarı) akıl edemiyor musunuz? Benim oyunu bırakma sebebim zaten oyuncuların nerdeyse hepsinin at gözlüklü olmasındandı. Tamam geyik yapardım, makara yapardım da yeri gelince 2 kelime mantıklı konuşmak istediğimde adam bulamazdım.
Neyse para bolluğu bir yana asıl sıkıntınız kostümlerdir. Hem maymun gibi geziyorsunuz kafanızda acayip boynuzlu pononlu kulaklı şapkalarla, üstünüzde üçüncü lig formasıyla, elinizde de kılıçla hem de savunmalarınız tavan yapıyor. Ne göz zevki bırakıyor ne savaş zevki.
Siz bu zımbırtıları oyundan kaldırmaları için baskı kurmaya bakın. Charınız kalıbı gibi dursun.
Örneğin; BaronMURAT diye isim koyup pon ponlu şapkalarla gezmek zorunda kalmayın![]()
Sandalye üzerime düştü aksjhdasf
Örneğin; BaronMURAT diye isim koyup pon ponlu şapkalarla gezmek zorunda kalmayın![]()
:m08::m08::m08: Ya senin canını yerim yeeeeeriiiimm.
Her gün event yapılsın sonra zamanında 500-600t büyülü başlığa veren adamlar mağdur olsun. Herkes 100 büyü ile dolaşsın. Bi event yapıyorlar size hep daha fazlasını istiyorsun. Şuanki 100t olan fiyat gayet uygun ve mantıklı bence herhangi bi sakınca yok. Sizin maksadınız 500tye ölümsüz çar dizmekse o kolay olmaz tabi.Ely3 Market bölümünde +600 t teklif alan kostüm var istersen bak.Oyunu betalarla zaten öldü bide bu darbe geldi oyuncuların durumunu anlıyorum şuan tam çarı dizdin hop başka bişey geldi onuda dizicen bu oyuncu büyük bir darbe veriyor bence her gün event yapılsın efsunlar çoğalsın piyasa düzelsin nedir bu anlamadım biz eskiden tek tek zin kasardık şimdi adam 2dk da bizim carı satın alıyo
Anlatmak istediğim buydu. +1Kostümlere 15 kılıç, çiftel 15 sura,nija,savaşçı savunması 15 büyü gibi yüksek savunmalar gelmemeliydi. siz bir savunma getiriyorsanız oyunun dengelerini değiştirirsiniz ileriye dönük düşünürsek bu savunmaların bu kadar yüksek olması akıllıca bir uygulama değildi. bu savunmaları getirirken oyuncuların vuruş değerlerini de düşünmeniz gerekliydi.
Bu adamı iyi dinleyinBen demiyorum ki aynı kalsın diye. Para çok olmasaydı piyasada fiyatlar da uçmazdı. Sen dedin ya para çok değil piyasada diye. Ona karşılık yazdım. Demek ki para varmış.
Son satırlarda da zaten nasıl 1 saatte 5T kasıldığını da tarif etmiştin, daha ne lazım serverde para bol demek için?
Para çok olursa değer kaybeder. Para değer kaybederse itemlerin fiyatı artar. Fiyatlar artarsa takas yolu ile ticarete gidilir çünkü fiyat arttığında normaldekullanmadığınız itemler 3 artarsa değerli olanlar 5 artar. Eşit miktarda her item değer kazanmayacağından herkes takasla ticarete yönelir. Bu da herkesin bütün gün efsun basmasını gerektirecek. Efsun basmaya giren oyuncu savaşan oyuncu gibi keyif alamayacak. Keyif alamayan oyuncu da oyunu bırakacak. Savaşan oyuncu rakip bulamayacak...
Yani şunları (sözüm meclisten dışarı) akıl edemiyor musunuz? Benim oyunu bırakma sebebim zaten oyuncuların nerdeyse hepsinin at gözlüklü olmasındandı. Tamam geyik yapardım, makara yapardım da yeri gelince 2 kelime mantıklı konuşmak istediğimde adam bulamazdım.
Neyse para bolluğu bir yana asıl sıkıntınız kostümlerdir. Hem maymun gibi geziyorsunuz kafanızda acayip boynuzlu pononlu kulaklı şapkalarla, üstünüzde üçüncü lig formasıyla, elinizde de kılıçla hem de savunmalarınız tavan yapıyor. Ne göz zevki bırakıyor ne savaş zevki.
Siz bu zımbırtıları oyundan kaldırmaları için baskı kurmaya bakın. Charınız kalıbı gibi dursun.
Bu adam 15 15 15 yaparken siz dolu takıyordunuz
Conimsin necat abii