mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Kostüm belası....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Her gün event yapılsın sonra zamanında 500-600t büyülü başlığa veren adamlar mağdur olsun. Herkes 100 büyü ile dolaşsın. Bi event yapıyorlar size hep daha fazlasını istiyorsun. Şuanki 100t olan fiyat gayet uygun ve mantıklı bence herhangi bi sakınca yok. Sizin maksadınız 500tye ölümsüz çar dizmekse o kolay olmaz tabi.
500-600t bi başlığa veren adama bişey olmaz merak etme sen olan bize oluyor adam 10'lu dizip bizi geçiyor nerde şu gözünü yediğim destan.

Necat niye adamı örnek veriyorsun lan :D :D
Sonuna kadar haklısın hiç gelmemeliydi. Şimdi bi kere bulaşmış olundu silmeye kalkasalar o kostümlere verilern paralar çöpe gidecek ve millet oyunu bırakacak, efsunsuz olarak serverde olabilirdi ama ne zaman ki efsunlu kostümler geldi mertlik bozuldu.
Silinmesin demiyoruz zaten sürekli event yapsınlar kostüm piyasası düşsün bizde alalım çaktınmı köfteyi

Silinmesin demiyoruz zaten sürekli event yapsınlar kostüm piyasası düşsün bizde alalım çaktınmı köfteyi

Oyunun en önemli amaçlarından biri bir item herkes'de olmaz yani illa sende olacak diye bir kural yok kasacaksın kazanacaksın sende'de olacak öyle her gün event olsun'da bizde alalım kostüm yok arkadaş, çaktın mı köfteyi?

Oyunun en önemli amaçlarından biri bir item herkes'de olmaz yani illa sende olacak diye bir kural yok kasacaksın kazanacaksın sende'de olacak öyle her gün event olsun'da bizde alalım kostüm yok arkadaş, çaktın mı köfteyi?
5-5 çarı dizmişim bide ona mı para kasacağım sen carını dizmiş olmalısın inşallah yeni bişey çıkar seni o zaman görücem.Emekçiden yana değilsin belli etme bari !

5-5 çarı dizmişim bide ona mı para kasacağım sen carını dizmiş olmalısın inşallah yeni bişey çıkar seni o zaman görücem.Emekçiden yana değilsin belli etme bari !

Yeni ne çıkarsa çıksın ilk bizde olur benim sermayem her yeniliği satın alabilcek güçte sen merak etme ;) Para kasmak zor geliyor, savunma yapmak zor geliyor sonra foruma gelip konu açıyorsunuz oyunda amaç hiç bir zamam bitmesin diye yenilik gelir siz ise yenilik geliyorsa bedava olsun oldu canim başka isteğin? :D

Emekçi dediğin adam gider kasar ne lazımsa alır, böyle konu açmakla olmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri