Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Kostüm belası....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Önce Para niye Yere Düşüyor Bize Gelsin Diyenelr vardı Shorty onuda Düşündü Direk Karaktere Geliyorud
Şimdide Niye Yere düşmüyor diyorsunuz Bu arada Serverin Piyasasıda oyunculara göre değişim Gösteriyor
Biri Bir süür kostüm düşürür çok ucuza satar Fiyat düşer çok pahalıya satar alanda pahalıya satar yükselir
Böyle Konularda GM Lerin yapabileceği yok.

Kimse para yere düşsün demedi, diyemezde. Çünkü herkesin işine gelir burda tartıştığımız mesele farklı bir konu. Arkadaş GM lerden medet umuyor ancak burda yapılcak pek bir şey yok piyasa oyuncuların elinde ve oyuncular ne kadara satmak isterse o kadara satar kimse onun dediği fiyata almak zorunda değildir ve kimsede bundan şikayetci olamaz. İsterse 10Tlik itemi 500Tye satmak ister kimseyi ilgilendirmez bu :)

Kostümlere 15 kılıç, çiftel 15 sura,nija,savaşçı savunması 15 büyü gibi yüksek savunmalar gelmemeliydi. siz bir savunma getiriyorsanız oyunun dengelerini değiştirirsiniz ileriye dönük düşünürsek bu savunmaların bu kadar yüksek olması akıllıca bir uygulama değildi. bu savunmaları getirirken oyuncuların vuruş değerlerini de düşünmeniz gerekliydi.

Son düzenleme:
Bende sana şöyle sorayım;

Eskiden o 300t parayı kasmak haftalar alabiliyordu. Şimdi 2 slot kes bir saatte 5t para kasıyorsun sence o itemin yine 300t olması normal olabilir mi ?

Ben demiyorum ki aynı kalsın diye. Para çok olmasaydı piyasada fiyatlar da uçmazdı. Sen dedin ya para çok değil piyasada diye. Ona karşılık yazdım. Demek ki para varmış.

Son satırlarda da zaten nasıl 1 saatte 5T kasıldığını da tarif etmiştin, daha ne lazım serverde para bol demek için?

Para çok olursa değer kaybeder. Para değer kaybederse itemlerin fiyatı artar. Fiyatlar artarsa takas yolu ile ticarete gidilir çünkü fiyat arttığında normaldekullanmadığınız itemler 3 artarsa değerli olanlar 5 artar. Eşit miktarda her item değer kazanmayacağından herkes takasla ticarete yönelir. Bu da herkesin bütün gün efsun basmasını gerektirecek. Efsun basmaya giren oyuncu savaşan oyuncu gibi keyif alamayacak. Keyif alamayan oyuncu da oyunu bırakacak. Savaşan oyuncu rakip bulamayacak...

Yani şunları (sözüm meclisten dışarı) akıl edemiyor musunuz? Benim oyunu bırakma sebebim zaten oyuncuların nerdeyse hepsinin at gözlüklü olmasındandı. Tamam geyik yapardım, makara yapardım da yeri gelince 2 kelime mantıklı konuşmak istediğimde adam bulamazdım.

Neyse para bolluğu bir yana asıl sıkıntınız kostümlerdir. Hem maymun gibi geziyorsunuz kafanızda acayip boynuzlu pononlu kulaklı şapkalarla, üstünüzde üçüncü lig formasıyla, elinizde de kılıçla hem de savunmalarınız tavan yapıyor. Ne göz zevki bırakıyor ne savaş zevki.

Siz bu zımbırtıları oyundan kaldırmaları için baskı kurmaya bakın. Charınız kalıbı gibi dursun.

Örneğin; BaronMURAT diye isim koyup pon ponlu şapkalarla gezmek zorunda kalmayın ;)

Son düzenleme:
Ben demiyorum ki aynı kalsın diye. Para çok olmasaydı piyasada fiyatlar da uçmazdı. Sen dedin ya para çok değil piyasada diye. Ona karşılık yazdım. Demek ki para varmış.

Son satırlarda da zaten nasıl 1 saatte 5T kasıldığını da tarif etmiştin, daha ne lazım serverde para bol demek için?

Para çok olursa değer kaybeder. Para değer kaybederse itemlerin fiyatı artar. Fiyatlar artarsa takas yolu ile ticarete gidilir çünkü fiyat arttığında normaldekullanmadığınız itemler 3 artarsa değerli olanlar 5 artar. Eşit miktarda her item değer kazanmayacağından herkes takasla ticarete yönelir. Bu da herkesin bütün gün efsun basmasını gerektirecek. Efsun basmaya giren oyuncu savaşan oyuncu gibi keyif alamayacak. Keyif alamayan oyuncu da oyunu bırakacak. Savaşan oyuncu rakip bulamayacak...

Yani şunları (sözüm meclisten dışarı) akıl edemiyor musunuz? Benim oyunu bırakma sebebim zaten oyuncuların nerdeyse hepsinin at gözlüklü olmasındandı. Tamam geyik yapardım, makara yapardım da yeri gelince 2 kelime mantıklı konuşmak istediğimde adam bulamazdım.

Neyse para bolluğu bir yana asıl sıkıntınız kostümlerdir. Hem maymun gibi geziyorsunuz kafanızda acayip boynuzlu pononlu kulaklı şapkalarla, üstünüzde üçüncü lig formasıyla, elinizde de kılıçla hem de savunmalarınız tavan yapıyor. Ne göz zevki bırakıyor ne savaş zevki.

Siz bu zımbırtıları oyundan kaldırmaları için baskı kurmaya bakın. Charınız kalıbı gibi dursun.

Örneğin; BaronMURAT diye isim koyup pon ponlu şapkalarla gezmek zorunda kalmayın ;)

Necat niye adamı örnek veriyorsun lan :D :D
Sonuna kadar haklısın hiç gelmemeliydi. Şimdi bi kere bulaşmış olundu silmeye kalkasalar o kostümlere verilern paralar çöpe gidecek ve millet oyunu bırakacak, efsunsuz olarak serverde olabilirdi ama ne zaman ki efsunlu kostümler geldi mertlik bozuldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri