HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi soruyorum; nasıl serverda para çok değil ?
Ben itemlerimi satarken en fazla 300T teklif alan kolye şu piyasada 2000T ediyor. Daha ben bırakalı kaç ay oldu ki, 5 ay belki.
Aslında 4-5 aylık bir sürece gerek yok sadece bir gecede item fiyatları uçtu, yere düşen yanglarda karakterlere gelince bir anda saatte 1t kasıyorsan 3tye çıktı para kolay kasılıyor olduğundan fiyatlar uçtu ve nadir itemleri almak neredeyse imkansız hale geldi.
Serverde olan para çok gözükebilir ancak o paraya char dizemezsin 500t ile idareten bir char dizmek bile çok zor.
Son düzenleme:
Şimdi soruyorum; nasıl serverda para çok değil ?
Ben itemlerimi satarken en fazla 300T teklif alan kolye şu piyasada 2000T ediyor. Daha ben bırakalı kaç ay oldu ki, 5 ay belki.
Bende sana şöyle sorayım;
Eskiden o 300t parayı kasmak haftalar alabiliyordu. Şimdi 2 slot kes bir saatte 5t para kasıyorsun sence o itemin yine 300t olması normal olabilir mi ?
Saatte 5t yi nerde kasıyosun bize de söyle :=)Oyunda para falan çok değil. bazı itemlerin fiyatları tabi herkesin alamıyacağı şekilde olacak ki oyunda rekabet olsun.
Event konusuna gelince burda devreye şans girer. Sen diyosun ki yüksek oran kostüm çıkıyor bu kostümü çıkaranlar pahalıya satıyor.bunu efsun sistemi gibi düşün tamamiyle şans iyi efsun gelirse çok para eder mantığı yani. eventlarda bi sorun yok.
Ayrıca bu server diğer serverların efsun sistemiyle tamamen alakasız olduğu için burda bi charın komple vs. lik ve ortak itemlerinin bitmesi aylar alabilir kaldı ki yine bi charın tam olarak hazır duruma gelebilmesi içinde biyolog görevlerinin tamamlanması şarttır yani hiç birşey he diyince olmuyor emek ve çaba sarf etmek gerek.
Ve oyuna yeni başlayacak kişilerinde seçebileceği bi serverdır. yeni başlamış bi karekter exp koruma taşıyla şeytan kulesi 1. 2. katında rahat rahat saatte 2t+ kasabilir ve daha sonra itemlerini iyileştirdikten sonra örümcek zindanı 1. katta yine saatte 5t+ gibi parayı çok kolay kasabilir.
Tabi bunların hepsi emekle doğru orantılıdır. Ne kadar ekmek o kadar köfte![]()
Saatte 5t yi nerde kasıyosun bize de söyle :=)
örümcek zindanı 2. kat ilk 5 oda

Önce Para niye Yere Düşüyor Bize Gelsin Diyenelr vardı Shorty onuda Düşündü Direk Karaktere Geliyorud
Şimdide Niye Yere düşmüyor diyorsunuz Bu arada Serverin Piyasasıda oyunculara göre değişim Gösteriyor
Biri Bir süür kostüm düşürür çok ucuza satar Fiyat düşer çok pahalıya satar alanda pahalıya satar yükselir
Böyle Konularda GM Lerin yapabileceği yok.
Şimdide Niye Yere düşmüyor diyorsunuz Bu arada Serverin Piyasasıda oyunculara göre değişim Gösteriyor
Biri Bir süür kostüm düşürür çok ucuza satar Fiyat düşer çok pahalıya satar alanda pahalıya satar yükselir
Böyle Konularda GM Lerin yapabileceği yok.