Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2584985-turkmmo-guncel-firma-listesi.html
Ben güncel TURKMMO Listesine bakarım, sağda solda aşağıda ve ya yukarıda yazan yazmayan ilgilendirmez
Burada ismi geçen firmalardan da alış veriş yapmalarını tavsiye ederim herkese de.. Hem hizmetde hem adalette. Konuyu da daha fazla uzatmanın manası yok, tavırlarınızı değiştirip, müşterilerinize daha fazla değer verirseniz elbette sizler için de daha iyi şeyler söylenir..
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2584985-turkmmo-guncel-firma-listesi.html
Ben güncel TURKMMO Listesine bakarım, sağda solda aşağıda ve ya yukarıda yazan yazmayan ilgilendirmezBurada ismi geçen firmalardan da alış veriş yapmalarını tavsiye ederim herkese de.. Hem hizmetde hem adalette. Konuyu da daha fazla uzatmanın manası yok, tavırlarınızı değiştirip, müşterilerinize daha fazla değer verirseniz elbette sizler için de daha iyi şeyler söylenir..

PM atıp oraya giriliyor bizde büyükweb olarak pm atmaya ve oraya girmeye gerek görmüyoruz zira o soldaki rank ı zaten forum veriyor. O rankı alamayanlar buraya gelip yorum yapamazlar, satış yapamazlar banlanırlar.
Değeri kesinlikle hak edene veriyoruz ama hizmet alıp firmayı satın aldığını düşünenlere de haddini bildiriyoruz biz böyleyiz yeni değil 5 yıldır böyle.
Suçluysak çok iade de vermişizdir, hem suçlu hem güçlü hiç olmadık.
Bence de uzatmayın konuştukça batmak bu olsa gerek.
![]()
![]()
PM atıp oraya giriliyor bizde büyükweb olarak pm atmaya ve oraya girmeye gerek görmüyoruz zira o soldaki rank ı zaten forum veriyor. O rankı alamayanlar buraya gelip yorum yapamazlar, satış yapamazlar banlanırlar.
Değeri kesinlikle hak edene veriyoruz ama hizmet alıp firmayı satın aldığını düşünenlere de haddini bildiriyoruz biz böyleyiz yeni değil 5 yıldır böyle.
Suçluysak çok iade de vermişizdir, hem suçlu hem güçlü hiç olmadık.
Bence de uzatmayın konuştukça batmak bu olsa gerek.
Dilin kemiği yok , oraya ismini yazdırdığınızda sizdeki değişimi kabul etmiş olurum, burdaki çoğu insanın görüşü de bu yönde emin olun
Hosting yetkilisi olup da TURKMMO GÜNCEL FİRMA LİSTESİNDE ismi geçmeyen bence işini düzgün yapmıyor demekkir. Anlatmak isteiğimi anlayıp konuyu çarpıtmayalım. Orda ismi geçen 2 firmayla çalışıyorum ama çok da memnunum.!
Hizmet görmemişsin senya da yan hesap konuşması böyle olur
![]()
Hizmet görmemişim Evet Ben daha Buyukweb gibi hizmet eden bir firma daha görmedim adamlardan allah razı olsun bugune kadar hiç birşeyi eksik etmediler. Bu arada yan hesap felan diyorsun gel Ö.Mye konuşmları göstereyiim
Sol tarafta hosting yetkilisi TM rankım var göremiyorsun galiba, bazı şeyler gözünü kör etmiş, konumda var game hosting bölümünde ranksız bunları yapmak mümkün değil.
Yıllardır bu forumdayım 1 kere yan hesap vb. şeyler olayına girmedim gir adamın attığı mesajlara konulara vs bak anlarsın zaten ama sen soldaki rankı göremeyen birisi olarak bunları anlamanı beklemem çok şey olur yani sana haksızlık olur haklısın.
Buyukweb Hocam siz bunlarla uğraşmayı bırakın dediğiniz gibi sol taraftaki rankları görmüyolar

Tavsiye etmiyorum. Çünkü paranı alıncaya kadar çok yakın cevaplar bulursun ama paranı ceplerine koyduklarında ise kesinlikle lağbali, esnaf/satıcı/yardımcı tavırlarından arınmış farklı yüzleri görebilirsin. + Fileslarında tonla açık var korumaları yok.
Evet ne yazık ki ilk sv mi bunlardan almak gibi bir hata yapıp 1 hafta sonra kapatmak zorunda kaldım.
Parayı al sonra banane diyen insanlardan uzak durun arkadaşımKolay gelsin..
Aynen kardeşim katılıyorum bende ilk sunucumu oradan alıp böyle bır hata yaptım. ve 1 hafta sonra herşeyıyle onlara bıraktım böyle sorumsuz böyle gereksız bır bılışım hızmeti görmedm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)