Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@buyukweb ; çekemeyene anten takmasını önerin bence 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@buyukweb 'e laf edenler adamlar şuana kadar 4 ayrı sw aldım domain hosting aldım ödemeyi yaptıktan 30 dakika sonra hemen swmi herşeyimi verdiler inanmayanlara resim atabilirim büyük web herşeyi en iyisiyle yapıyor adamların ilgilenmediği konu yok şu oyun içi destek diyorlar sen oyun içi desteği hangibilişimde gördün yada adam var diyor yapıyor mu yapmıyor şuana kadar buyukweb'de günde en az 5-10 ticket atıyordum adamlar bikere terslemedi hep güleryüzlü oldular Adamlar işini hakkıyla yapıyor kardeşim server hosint domain alacaksın buyuk webden al bu adamlar herşeyin en iyisini yapıyor
Oyun içi destek vermediğimiz için şahıs böyle algılamış.
Bizde parayı alana kadarla aldıktan sonra hiç bir fark yok. Telefon orada arayıp sorun tamam diyip yapmadığımız şey var mı ?
Zaten genelde her soruya oyun içi destek sağlamıyoruz diye yanıt verdiğimiz için insanlar onu bilerek alıyorlar ve sitemizde de yazıyor.
Ama anlama problemi olan arkadaşlarda çıkabiliyor sonuçta beş parmağın beşi de bir değil.
Zaten öyle bir durum olsaydı kendisi haklı olsaydı herhalde böyle karalama yapmak yerine şikayet konusu açardı.
Şikayet var da 2 adet şikayet var ve ikisinde de haklı olduğum için kişilerin hizmetini iptal ettim ve isteyen mahkeme yoluna başvurur. 5 yıllık bir firmanın 2 adet şikayet konusunu görenler gülerler birinde kanıt yok diğerinde ki kanıtlar ise oyunu bozup ch lerin açılmaması ile ilgili.
50 tl için ağlamadığın ortada ve aşikar görüyoruz zaten.
Bu kadar zamandır burada bulunup rankı alınmayan tek firmayız buda bizden ve verdiğimiz hizmetten kaynaklanıyor siz merak etmeyin.
Varsa sorununuz şikayet kısmı orada...
Memnun kalmamışım tavsiye etmiyorum, eleştiriyorum ! Bunlar gayet normal. Eleştirilere açık olmamak sizin probleminiz, ayrıca rankınız yok ki hangi rank alınımından bahsediyorsunuz
Ayrıca o kadar küçük meblağlar için mahkemelerde ayakkabı çürütmeme gerek yok, insanlara burdan yaşadıklarımı paylaşıp izah etmem ve sizleri tanıtmamız yeterince etkili. Forumun amacı isminden de anlaşılacağı gibi "NASIL BİLİRSİNİZ" bildiğimi, gördüğümü, yaşadığımı anlatıyorum burda yaptıklarınızdan sonra lütfen bu şekilde alınmayın.! Ve emin olun ki şuan çalıştığım firmaların yanından geçemessiniz ne hizmet ne de uslüp olarak.@buyukweb 'e laf edenler adamlar şuana kadar 4 ayrı sw aldım domain hosting aldım ödemeyi yaptıktan 30 dakika sonra hemen swmi herşeyimi verdiler inanmayanlara resim atabilirim büyük web herşeyi en iyisiyle yapıyor adamların ilgilenmediği konu yok şu oyun içi destek diyorlar sen oyun içi desteği hangibilişimde gördün yada adam var diyor yapıyor mu yapmıyor şuana kadar buyukweb'de günde en az 5-10 ticket atıyordum adamlar bikere terslemedi hep güleryüzlü oldular Adamlar işini hakkıyla yapıyor kardeşim server hosint domain alacaksın buyuk webden al bu adamlar herşeyin en iyisini yapıyor
Hizmet görmemişsin sen
ya da yan hesap konuşması böyle olur 
Hizmet görmemişsin senya da yan hesap konuşması böyle olur
![]()
Sol tarafta hosting yetkilisi TM rankım var göremiyorsun galiba, bazı şeyler gözünü kör etmiş, konumda var game hosting bölümünde ranksız bunları yapmak mümkün değil.
Yıllardır bu forumdayım 1 kere yan hesap vb. şeyler olayına girmedim gir adamın attığı mesajlara konulara vs bak anlarsın zaten ama sen soldaki rankı göremeyen birisi olarak bunları anlamanı beklemem çok şey olur yani sana haksızlık olur haklısın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)