- Konular
- 154
- Online süresi
- 5h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar büyükweb den server acıcam lütfen müşteri yorumları olursa sevinirim sizce almalımıyım ?
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tavsiye etmiyorum. Çünkü paranı alıncaya kadar çok yakın cevaplar bulursun ama paranı ceplerine koyduklarında ise kesinlikle lağbali, esnaf/satıcı/yardımcı tavırlarından arınmış farklı yüzleri görebilirsin. + Fileslarında tonla açık var korumaları yok.
Evet ne yazık ki ilk sv mi bunlardan almak gibi bir hata yapıp 1 hafta sonra kapatmak zorunda kaldım.
Parayı al sonra banane diyen insanlardan uzak durun arkadaşım
Kolay gelsin..
Evet ne yazık ki ilk sv mi bunlardan almak gibi bir hata yapıp 1 hafta sonra kapatmak zorunda kaldım.
Parayı al sonra banane diyen insanlardan uzak durun arkadaşım
Kolay gelsin..- Katılım
- 7 Şub 2011
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Oyun içi destek vermediğimiz için şahıs böyle algılamış.
Bizde parayı alana kadarla aldıktan sonra hiç bir fark yok. Telefon orada arayıp sorun tamam diyip yapmadığımız şey var mı ?
Zaten genelde her soruya oyun içi destek sağlamıyoruz diye yanıt verdiğimiz için insanlar onu bilerek alıyorlar ve sitemizde de yazıyor.
Ama anlama problemi olan arkadaşlarda çıkabiliyor sonuçta beş parmağın beşi de bir değil.
Zaten öyle bir durum olsaydı kendisi haklı olsaydı herhalde böyle karalama yapmak yerine şikayet konusu açardı.
Bizde parayı alana kadarla aldıktan sonra hiç bir fark yok. Telefon orada arayıp sorun tamam diyip yapmadığımız şey var mı ?
Zaten genelde her soruya oyun içi destek sağlamıyoruz diye yanıt verdiğimiz için insanlar onu bilerek alıyorlar ve sitemizde de yazıyor.
Ama anlama problemi olan arkadaşlarda çıkabiliyor sonuçta beş parmağın beşi de bir değil.
Zaten öyle bir durum olsaydı kendisi haklı olsaydı herhalde böyle karalama yapmak yerine şikayet konusu açardı.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
süper
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)