mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

BüyükWeb Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SnoopDoq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavsiye etmiyorum. Çünkü paranı alıncaya kadar çok yakın cevaplar bulursun ama paranı ceplerine koyduklarında ise kesinlikle lağbali, esnaf/satıcı/yardımcı tavırlarından arınmış farklı yüzleri görebilirsin. + Fileslarında tonla açık var korumaları yok.
Evet ne yazık ki ilk sv mi bunlardan almak gibi bir hata yapıp 1 hafta sonra kapatmak zorunda kaldım.
Parayı al sonra banane diyen insanlardan uzak durun arkadaşım :) Kolay gelsin..

Benim 2 sitemde bu firmada barınıyor hiçbir eksiklik görmedim ticketimi ne zaman yazsam hemen cevap alırım çözülmedikbir tane bile ticketim yok 1 yıl oldu nerdeyse hiç bir problem görmedim nasıl bi ısbata dayanarak bunları yazdın anlamıyom 4 yıllık firmadan bahsediyorsun diğer bütün firmalar 1 yıl bile dayanmıyor gercekten bir anda karalamak ne kadar kolayınıza geliyor sizin

Oyun içi destek vermediğimiz için şahıs böyle algılamış.

Bizde parayı alana kadarla aldıktan sonra hiç bir fark yok. Telefon orada arayıp sorun tamam diyip yapmadığımız şey var mı ?

Zaten genelde her soruya oyun içi destek sağlamıyoruz diye yanıt verdiğimiz için insanlar onu bilerek alıyorlar ve sitemizde de yazıyor.

Ama anlama problemi olan arkadaşlarda çıkabiliyor sonuçta beş parmağın beşi de bir değil.

Zaten öyle bir durum olsaydı kendisi haklı olsaydı herhalde böyle karalama yapmak yerine şikayet konusu açardı.

Forumda insanların gözünü boyamak adına verilen vaadler; anlıyorum sizleri de.. 50 Tl gitti diye ağlayacak halim yok fakat şikayetvar adlı sitedeki şikayete dahi cevap veremezken burda atıp tutmanın manası yok. Kendinize o kadar güveniyorsanız rank alın arkadaşım forumda. Şikayet konularını gezmiyorsunuz galiba ayrıca hiç..!

Benim 2 sitemde bu firmada barınıyor hiçbir eksiklik görmedim ticketimi ne zaman yazsam hemen cevap alırım çözülmedikbir tane bile ticketim yok 1 yıl oldu nerdeyse hiç bir problem görmedim nasıl bi ısbata dayanarak bunları yazdın anlamıyom 4 yıllık firmadan bahsediyorsun diğer bütün firmalar 1 yıl bile dayanmıyor gercekten bir anda karalamak ne kadar kolayınıza geliyor sizin

Seni ayrıca tebrik ederim.. Ve ben başıma geleni söyledim insanlar ile paylaştım tecrübemi, senin de paylaşman güzel lakin; karalamak kolayımıza gelmek gibi ithamlarda bulunmadan önce birazcık araştır derim. İstersen Ö.M. vasıtası ile görmek isteyen arkadaşlara Konuşma geçmişlerini, Şikayetvar.com daki şikayetin id sini veririm incelersiniz. Basit oyunlara gelmeyin..

Forumda insanların gözünü boyamak adına verilen vaadler; anlıyorum sizleri de.. 50 Tl gitti diye ağlayacak halim yok fakat şikayetvar adlı sitedeki şikayete dahi cevap veremezken burda atıp tutmanın manası yok. Kendinize o kadar güveniyorsanız rank alın arkadaşım forumda. Şikayet konularını gezmiyorsunuz galiba ayrıca hiç..!

Seni ayrıca tebrik ederim.. Ve ben başıma geleni söyledim insanlar ile paylaştım tecrübemi, senin de paylaşman güzel lakin; karalamak kolayımıza gelmek gibi ithamlarda bulunmadan önce birazcık araştır derim. İstersen Ö.M. vasıtası ile görmek isteyen arkadaşlara Konuşma geçmişlerini, Şikayetvar.com daki şikayetin id sini veririm incelersiniz. Basit oyunlara gelmeyin..

Şikayet var da 2 adet şikayet var ve ikisinde de haklı olduğum için kişilerin hizmetini iptal ettim ve isteyen mahkeme yoluna başvurur. 5 yıllık bir firmanın 2 adet şikayet konusunu görenler gülerler birinde kanıt yok diğerinde ki kanıtlar ise oyunu bozup ch lerin açılmaması ile ilgili.

50 tl için ağlamadığın ortada ve aşikar görüyoruz zaten.

Bu kadar zamandır burada bulunup rankı alınmayan tek firmayız buda bizden ve verdiğimiz hizmetten kaynaklanıyor siz merak etmeyin.

Varsa sorununuz şikayet kısmı orada...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri