Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Neden bu ilgisizlik?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drunken61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

@Shorty; @admin; bir bakarmısınız konuya.

Son düzenleme:
Ely #4 Sunucusu için Pazar sabahı 2 defa event yapıldı, bizzat kendim yaptım, Elymetin2 sunucularında hiçbir zaman her gün event yapılmamıştır, Yapılan eventlar maksimum 2 gün üst üste olur buda istisnadır.

QYJ5kUG.png

Elinizi vicdanınıza koyun sabahın 5 inde girmişim 6 da event yapıyorum aynı günün akşamında yine event yaptım.

Yukarıdaki resim event yaptığımın kanıtıdır, Oyun içerisinde Shorty isimli karakterimin kayıtları resimde görülüyor.

Diğer dönüşümler vs yorumlarınıza cevap verme gereği duymuyorum, hem oyun içerisinden hem forumdan aynı cevapları yazmakdan ben yoruldum şu sıralar geliştirme çalışmaları devam ettiği için bakım yapılmıyor sunucularda dönüşüm vs diğer hatalar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Siz event yapılmadığını yada ilgisiz davranıldığını düşünebilirsiniz, oturup gözünüzün önünde iş yapıcak da değiliz.

Yönetim ekibi olarak gönlümüz rahat hepimizin neler yaptığı ile ilgili kayıtlar var kimse gelip event yapılmıyor diyemez varsa eventların yapıldığı tarihlerle ilgili talebin onlarıda dökerim buraya

Son düzenleme:

Bu resimde hatalarla ilgili oyunda oyunculara yaptığım duyurunun kanıtı

Size göre herşey gözünüzün önünde olucak herkes oturucak sizin önünüzde iş yapıcak ilgili görünücek, bizde yatıyoruz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri