Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Neden bu ilgisizlik?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drunken61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Konu kapatma insanlar görüşlerini belirtiyor

Oyunu bırakan 500-600 kişinin isimlerini bana yazın tek tek bırakıp bırakmadıklarını yazayim size? ne zaman oyuna girmişler ne zaman çıkmışlar? Çoğul konusmayın siz oyunu bırakmış olabilirsiniz ama ortada 500-600 kişilik bir oyuncunun oyuna bırakması söz konusu bile değil :)

oyunu bırakmış girmiyor anlamında anlıyorsan o senin sorunun tek girmiyor anlamında değil diyoruz rekabet anlamında oyunda yapacak birşeyimiz yok dönüşümler kapalı ejder yok turnuva yok yapılcak dendi oyuna bir s.a vermek için giriyoruz oyunda ilk sürtüşmeler savaşlar yok

Konu kapatma insanlar görüşlerini belirtiyor

Tamam kapatmıyorum açtım tekrar siz görüşlerinizi bildirmeye devam edin, ben de yapmam gereken işlere geri döneyim çünkü burda vaktimi cevap yazarak gerçekten boşa harcıyorum.

Konu açık iyi eğlenceler siz devam edebilirsiniz.

Peki bu düzenleme için tam olarak tarih verirmisiniz 1 aydır beklemedeyiz.

Tam tarih verebilseydim bunu 2 hafta önce yapardım, uzun bir süre gecikme olduğu konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz ve elimizden geldiğince bu konuda hızlı davranmaya çalışıyoruz. Kimse düzeltilmeyecek demiyor, düzeltilecek ve bunun için çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri