noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Neden bu ilgisizlik?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drunken61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ELY4 serverıyla hiç uğraşmıyorsunuz oyun boşaldı boşalcak event yok birşey yok etkinlik yok server acılalı yıl olacak kahramanlık ödülü yok DÖNÜŞÜMLER lafta kasklar vs vs yok EJDER yok lonca turnuvası Yok bir server accıyorsunuz ilgilenmiyeceksiniz neden açıyorsunuz yazık gerçekten yazık insanların emeklerıne yazık 1-2 hafta sonra oyunda 50-100 onile kalırsa dua edin oyunda 1 hafta ilgileniyorsunuz 5 ay yatıyorsunuz tüm çevrem arkadaşlarım oyun oynuyan insanlar alttan çarını devredip bırakıyor neden diyoruz mesaj atarak dedikleri tek cümle : Baksana ilgi yok alaka yok oyun boşa sardı bir amaç rekabet yok.....

Oyuna ciddi bir bakım gelip ejderın acılıp dönüşümlerin aktif hale gelmesi lazım dönüşümleri açıp basma oranlarının düşmesi lazım dönüşümlü itemlerde ayakkabılarda kasklarda lonca halinde yapılacak bir hedef lazım...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Eski düzene dönsün oyun.levi sembolu sadece beta basarken istesin,turko basarken yıne ıntıkam ıstesın.normal bir çeliği basarken bile levi sembol ıstemesı cok sacma.oyuna baslamadan bırakanlar var.65 sılah donusumlerini açın,mavi ejderha ve kask ayakkabı donusumleri aktif olsun,tr ye girin bakın ona göre bişeyler yapın.sizden bunu beklıyoruz Shorty

Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum, Dönüşümler, dönüşüm itemleri bunlar eskisi gibi olmayacak ancak eski sistemdeki kolaylığın aynısı yeni sisteme entegre edilicek.

65 Dönüşümleri aktif olucak.
Dönüşüm itemleri oyundan eskisi gibi kolay elde edilecek.

Bunların hepsinin farkındayım ve çalışıyorum bu işler göz önünde olmadığından herkes ilgisizlikden yakınıyor metin2 dışında yine başka işlerle uğraşiyorum eskisi gibi tek metin2 ile uğraştığım dönemlerde bu işler biraz daha hızlı oluyordu ancak 7 aydır metin2 işi + yazılım geliştiriciliği yapıyorum sabah kalk işe gel hem metin2 hem başka işlere bak kafa kalmıyor malesef keşke güvenebileceğimiz birileri çıksa sunuculara ikinci bir geliştirici alsak ama zor yani.

Konuyla ilgili herkesin haklı zerzenişini anlıyorum, düzeltilmesini istediğiniz şeyler ve bunların farkındayım ve çalışıyorum fazlasıyla
Kesinlikle kapsamlı bir bakım şart oyunda yapıcak birşey yok yeni maplar ve boss lar şart yoksa online düşmeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri