Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Halen online sayısı Varmı ya sw'de batti zannediyordum
Ben car yaptm sattm oyunu sildm ely4'u biraktim millet daha bakm derdinde bu adminlerle olucak is degil afedersiniz ama oyunda hileler fink atmakta adminlerin derdi ise marketten cekilen itemler yaptığı ciro baksa bi bok degil @shorty mesela hic bisy ile ilgilenmiyor en son bakm 04/04/2014 oda goz boyamak icin sw'de 65 donusumleri kapali tamamen sacmalk dolu bence elnzdekileri satp birakn ve daha mantkli bi sw'e baslayn
Ben car yaptm sattm oyunu sildm ely4'u biraktim millet daha bakm derdinde bu adminlerle olucak is degil afedersiniz ama oyunda hileler fink atmakta adminlerin derdi ise marketten cekilen itemler yaptığı ciro baksa bi bok degil @shorty mesela hic bisy ile ilgilenmiyor en son bakm 04/04/2014 oda goz boyamak icin sw'de 65 donusumleri kapali tamamen sacmalk dolu bence elnzdekileri satp birakn ve daha mantkli bi sw'e baslayn

oh ya sonunda bu soruna deyınen bı arkadasımız cıktı KRISTAL yukledık bosunamı para verdık sıze ılgı olmucaktı madem neden actınız amacınız ne ınsanları dolandırmakmı bu soruna bı cozum bulun su oyunu oynayalım adam gıbı oyunda kımse kalmadı ılk geldıgım zamanlar doluydu sımdı bosaldı tam carı yaptım adam ettım baktım kımse yok herkez gıtmıs
Öncelikle Konuyu Açan Arkdaşa Teşekkür Ediyorum,
Oyunda son zamanlarda online sayısı gözle görülür derecede düştü, ve bakım yapılcak denildiği halde oyunda hem lag sorunu hemde uğraşılcak hiç bir şey kalmadı oyunda bazı sorunları dile getirdik ve halen bakımı bekliyoruz o sorunların düzeltilip tekrardan adam gibi oyun oynayabilmemiz için çoğu arkdaşımız ilgilisizlikten dolayı oyunu bıraktılar.
En kısa zamanda Oyuna kapsamlı bir bakım yapmanız lazım aksi taktirde sv de oyuncu sayısı iyice azalmaya başlıyacak bu duruma el atmanız lazım.
İyi Forumlar En Kısa Sürede Kapsamlı Bir Bakım ve İlgi Bekliyoruz...
Oyunda son zamanlarda online sayısı gözle görülür derecede düştü, ve bakım yapılcak denildiği halde oyunda hem lag sorunu hemde uğraşılcak hiç bir şey kalmadı oyunda bazı sorunları dile getirdik ve halen bakımı bekliyoruz o sorunların düzeltilip tekrardan adam gibi oyun oynayabilmemiz için çoğu arkdaşımız ilgilisizlikten dolayı oyunu bıraktılar.
En kısa zamanda Oyuna kapsamlı bir bakım yapmanız lazım aksi taktirde sv de oyuncu sayısı iyice azalmaya başlıyacak bu duruma el atmanız lazım.
İyi Forumlar En Kısa Sürede Kapsamlı Bir Bakım ve İlgi Bekliyoruz...
Şubat ayında ch1 1. köyde 2. çarı açamıyordum oyuncu bolluğundan dolayı şimdi ise diyecek bir şey yok malesef
ELY4 serverıyla hiç uğraşmıyorsunuz oyun boşaldı boşalcak event yok birşey yok etkinlik yok server acılalı yıl olacak kahramanlık ödülü yok DÖNÜŞÜMLER lafta kasklar vs vs yok EJDER yok lonca turnuvası Yok bir server accıyorsunuz ilgilenmiyeceksiniz neden açıyorsunuz yazık gerçekten yazık insanların emeklerıne yazık 1-2 hafta sonra oyunda 50-100 onile kalırsa dua edin oyunda 1 hafta ilgileniyorsunuz 5 ay yatıyorsunuz tüm çevrem arkadaşlarım oyun oynuyan insanlar alttan çarını devredip bırakıyor neden diyoruz mesaj atarak dedikleri tek cümle : Baksana ilgi yok alaka yok oyun boşa sardı bir amaç rekabet yok.....
Oyuna ciddi bir bakım gelip ejderın acılıp dönüşümlerin aktif hale gelmesi lazım dönüşümleri açıp basma oranlarının düşmesi lazım dönüşümlü itemlerde ayakkabılarda kasklarda lonca halinde yapılacak bir hedef lazım...
Aynen katılıyorum çok ilgisizler ve oyuncu kaybediyorsuz..Mavi ejderhanın aktif olması kask donusumlerının falan aktif olması lazım.bir ilgilenin şu konuyla.herseyde levi sembol ıstıyor buda sacma olmus ılgılenın.yoksa kimse kalmıcak elym2 de zamanla.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)