berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Keylogger Şüphesi? Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dursun5334
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Bu 2 konu belki sorununa yardımcı olur.Bu arada yardımcı olmak görevim.İyi forumlar...

Birkaç Araştırma Sonucu Şunları Buldum Ben Denedim Keylogger Yok Sanırım.Ama Belki Başkalarına Yardımcı Olabilir ;
TCP 127.0.0.1 0.0.0.0:2559 Yazısıyla İlgili ;

Başlat -> Çalıştır -> Cmd'yi açtıktan sonra oraya net user yazıyoruz.Şayet Karşımıza HelpAssistant SUPPORT_388945a0 çıkarsa.Bilgisayarınızda casus yazılım vardır.Bu XP'nin casusudur.Nasıl Sileriz ?

1. "Bilgisayarım"a Sağ Tıklayın "Yönet" Deriz.Oradaki "Yerel Kullanıcılar ve Gruplar"a gelip. "users" i tıklıyoruz ve oradaki "HelpAssistant SUPPORT_388945a0" u sağa tıklayıp siliyoruz.

2. Başlat -> çalıştır -> cmd yazıp net user SUPPORT_388945a0 /deletenet user HelpAssistant /delete diyerek casusu silebiliriz.

Kurtulma yoluna güzel bir örnek :

3.Ctrl+alt+delete'ye basarak Görev Yöneticisine geliniz.orada işlemler bölümüne gelin.orada şüphelendiğiniz bir uygulama varsa önce google dayıdan arayın.sonra sağa tıklayarak işlemi sonlandırın.İYİ FORUMLAR

Formattan Yeni Gelen Bir Kasam Var Onda Bu Yazı Yok.Bilen bi destek olsun rahat edemiyorum bi türlü :) . Birde şu Var.

BX0Oyj.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri