Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Keylogger Şüphesi? Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dursun5334
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

AVG Kuruluyor bakalım.Memnun kalırsam pro alabilirim sağolasın.

Deniyorum.Sonucu yazarım.Sağolasın.

Öneri İçin Sağolasın usta.

Yer önemli değil usta kaplasın deneyelim bakalım tek tek. TRye giremez oldum bi tane pro almak şart :) :)

Arkadaşların görüşüne saygılıyım fakat Norton menüsü çok karışık ama iyi programdır.Comodo bana göre kötü bir program.

Arkadaşların görüşüne saygılıyım fakat Norton menüsü çok karışık ama iyi programdır.Comodo bana göre kötü bir program.

Eger Free Arıyorsan Comodoyu tek gecebilirim sana bi incele zaten diğerlerinden farklarını anlarsın

Norton menüsü gercekten cok karısık comodoyu niye begenmediniz acaba

AVG İLE TARANDI BULUNAN SONUÇ= 7 ADET VİRÜS Ancak genede Çalıştır>cmd>netstat -an | find ":25" Bu komutya TCP 127.0.0.0.1:2559 lıstenıng yazısı çıkıyor.

AVG İLE TARANDI BULUNAN SONUÇ= 7 ADET VİRÜS Ancak genede Çalıştır>cmd>netstat -an | find ":25" Bu komutya TCP 127.0.0.0.1:2559 lıstenıng yazısı çıkıyor.

AVG arşivlik bir virüs programıdır ve virüsü bulursa o dosyayı isteseniz de açamazsınız.İsterseniz AVG silin yine açmaz.PC çökeceğini bilse Virüsü yine siler.Bir virüsü silmek için bilgisayarı 3-4 kere yeniden başlattığı oldu.Korumada ondan iyisi yoktur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri