Norton menüsü gercekten cok karısık comodoyu niye begenmediniz acaba
Comodo çok virüs buluyor fakat silme konusunda AVG Kadar başarılı değil.Ayrıca çok uyarı veriyor.Örneğin oyun oynuyorsun masaüstüne çıkıp duruyor.Onuda geçtim virüsü sisteme bulaştıktan sonra buluyor.Bulması güzel bir şey fakat zaten sisteme bulaşan bir virüsü silmek çok zordur.Çünkü sistem dosyaları zarar görür.Ben AVG ile 3-4 kere yeniden başlattığımı hatırlarım Windows dosyasındaki bir virüsü silmek için.Comodo kötü demiyorum.AVG ile kıyaslanamaz.
CMD KOMUDUNDA ÇIKAN YAZI ŞÜPHELENDİRİYOR. AVGDEN MEMNUNUM.
PRO. Bir Virüs Programı alsam Hangisini önerirsiniz.En Önemlisi Keyloggerlara Karşı.
PRO. Bir Virüs Programı alsam Hangisini önerirsiniz.En Önemlisi Keyloggerlara Karşı.
CMD KOMUDUNDA ÇIKAN YAZI ŞÜPHELENDİRİYOR. AVGDEN MEMNUNUM.
Kesinlikle tercihim AVG den olur yine.Sende öyle yapmalısın.Bir internet sayfasını açarsan bilgisayarın geç açar.Çünkü AVG tehdit var mı diye kontrol eder.Diğerleri gibi hemen açmaz.Bir indirme yapsan bilgisayara inmeden kontrol eder.İzin ver dersen indirir.Dosyayı RAR dan çıkartırsan çıkartamazsın.Direk siler.Dosyayı çalıştırmak için AVG bilgisayarından kaldırsan yine o dosyayı baştan indirmedikçe açamazsın.Bu yüzden AVG

Kesinlikle tercihim AVG den olur yine.Sende öyle yapmalısın.Bir internet sayfasını açarsan bilgisayarın geç açar.Çünkü AVG tehdit var mı diye kontrol eder.Diğerleri gibi hemen açmaz.Bir indirme yapsan bilgisayara inmeden kontrol eder.İzin ver dersen indirir.Dosyayı RAR dan çıkartırsan çıkartamazsın.Direk siler.Dosyayı çalıştırmak için AVG bilgisayarından kaldırsan yine o dosyayı baştan indirmedikçe açamazsın.Bu yüzden AVG![]()
Konunun başından beri verdiğiniz destekler için teşekkürler
30 Günlük Süresi Bittikten Sonra Pro Geçiş yapıcam.Ayrıca TCP 127.0.0.0.1 0.0.0.0:2559 LISTENİNG Yazısı hakkında internette doğru bir kaynak yok.Çok Çaresiz Kalırsam Basarız Formatı.Öneriler için Konu yoruma açık kalırsa sevinirim. -İyi Forumlar TURKMMO Ailesi.-
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)