Birkaç Araştırma Sonucu Şunları Buldum Ben Denedim Keylogger Yok Sanırım.Ama Belki Başkalarına Yardımcı Olabilir ;
TCP 127.0.0.1 0.0.0.0:2559 Yazısıyla İlgili ;
Başlat -> Çalıştır -> Cmd'yi açtıktan sonra oraya net user yazıyoruz.Şayet Karşımıza HelpAssistant SUPPORT_388945a0 çıkarsa.Bilgisayarınızda casus yazılım vardır.Bu XP'nin casusudur.Nasıl Sileriz ?
1. "Bilgisayarım"a Sağ Tıklayın "Yönet" Deriz.Oradaki "Yerel Kullanıcılar ve Gruplar"a gelip. "users" i tıklıyoruz ve oradaki "HelpAssistant SUPPORT_388945a0" u sağa tıklayıp siliyoruz.
2. Başlat -> çalıştır -> cmd yazıp net user SUPPORT_388945a0 /deletenet user HelpAssistant /delete diyerek casusu silebiliriz.
Kurtulma yoluna güzel bir örnek :
3.Ctrl+alt+delete'ye basarak Görev Yöneticisine geliniz.orada işlemler bölümüne gelin.orada şüphelendiğiniz bir uygulama varsa önce google dayıdan arayın.sonra sağa tıklayarak işlemi sonlandırın.İYİ FORUMLAR
virüsdendir
Ne Tür Bişey olabilir ? Keylogger ?
Ne Tür Bişey olabilir ? Keylogger ?
Keyloger böyle sorunlara sebep olmaz.Daha önce attığım linklerle ilgili bir sorun olmalı.
Formattan Yeni Gelen Bir Kasam Var Onda Bu Yazı Yok.Bilen bi destek olsun rahat edemiyorum bi türlü
. Birde şu Var.
. Birde şu Var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)