HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Doğru sizin birleşmeler 1071 i kesemeyince olmuştu![]()
:m08::m08::m08::m08:
Öyle birşey söz konusu değil kendileriyle resmi olarak bir savaş yapmadık şuana kadar kendileri 1 loncada sabit duramadıkları için pek fazla önemiyor insan![]()
Bu konuyuda önemsemediğin için açtın dimi
Öyle birşey söz konusu değil kendileriyle resmi olarak bir savaş yapmadık şuana kadar kendileri 1 loncada sabit duramadıkları için pek fazla önemiyor insan![]()
Yav he he
Onun için düşmanınız olan loncayla birden bire birleştiniz dimi? Kemal gibi bir adamı birleşme olsun diye loncaya aldınız
Bunun tek bir amacı vardı Anka çıkınca güç kaybettiniz ve tekrar güç kazanmak için violent ile birleştiniz çünkü 1071'e gücünüz yetmeyecekti düşman filan fark etmez alalım dediniz 
Bu konuyuda önemsemediğin için açtın dimi![]()
![]()
![]()
Benim konudaki amacımı gayet iyi biliyorsunuz özcan karınca sürüsü mü güçlü olan mı ?
Yav he heOnun için düşmanınız olan loncayla birden bire birleştiniz dimi? Kemal gibi bir adamı birleşme olsun diye loncaya aldınız
Bunun tek bir amacı vardı Anka çıkınca güç kaybettiniz ve tekrar güç kazanmak için violent ile birleştiniz çünkü 1071'e gücünüz yetmeyecekti düşman filan fark etmez alalım dediniz
![]()
Sizin yokluğunuzda bizim güçsüz olduğumuzu nerenden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim cem. Zamanında çağatay da özür diledi benden teksasa girmek için aramızdaki olayları halledip o şekilde bir anlaşmaya vardılar. Ben olayı sonradan öğrendim bunu sizlerde biliyordunuz ki zaman içinde kimin ne olduğu belli oluyor bu açıdan loncada 4 5 violentli var.
Benim konudaki amacımı gayet iyi biliyorsunuz özcan karınca sürüsü mü güçlü olan mı ?
Sizin yokluğunuzda bizim güçsüz olduğumuzu nerenden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim cem. Zamanında çağatay da özür diledi benden teksasa girmek için aramızdaki olayları halledip o şekilde bir anlaşmaya vardılar. Ben olayı sonradan öğrendim bunu sizlerde biliyordunuz ki zaman içinde kimin ne olduğu belli oluyor bu açıdan loncada 4 5 violentli var.
Yahu ne teksasmış be abi herkesde girmek istiyor
Yoksa siz mi teklif ediyorsunuz onlar mı gelmek istiyor? Güç kaybetmediniz tabi tabi o yüzden buraya konu açıp Anka loncasını hedef gösteriyorsunuz 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)