mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Turnuva Kuralları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Öyle birşey söz konusu değil kendileriyle resmi olarak bir savaş yapmadık şuana kadar kendileri 1 loncada sabit duramadıkları için pek fazla önemiyor insan :D

Yav he he :D Onun için düşmanınız olan loncayla birden bire birleştiniz dimi? Kemal gibi bir adamı birleşme olsun diye loncaya aldınız :D Bunun tek bir amacı vardı Anka çıkınca güç kaybettiniz ve tekrar güç kazanmak için violent ile birleştiniz çünkü 1071'e gücünüz yetmeyecekti düşman filan fark etmez alalım dediniz :D

Bu konuyuda önemsemediğin için açtın dimi :D :D :D

Benim konudaki amacımı gayet iyi biliyorsunuz özcan karınca sürüsü mü güçlü olan mı ?

Yav he he :D Onun için düşmanınız olan loncayla birden bire birleştiniz dimi? Kemal gibi bir adamı birleşme olsun diye loncaya aldınız :D Bunun tek bir amacı vardı Anka çıkınca güç kaybettiniz ve tekrar güç kazanmak için violent ile birleştiniz çünkü 1071'e gücünüz yetmeyecekti düşman filan fark etmez alalım dediniz :D

Sizin yokluğunuzda bizim güçsüz olduğumuzu nerenden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim cem. Zamanında çağatay da özür diledi benden teksasa girmek için aramızdaki olayları halledip o şekilde bir anlaşmaya vardılar. Ben olayı sonradan öğrendim bunu sizlerde biliyordunuz ki zaman içinde kimin ne olduğu belli oluyor bu açıdan loncada 4 5 violentli var.

Benim konudaki amacımı gayet iyi biliyorsunuz özcan karınca sürüsü mü güçlü olan mı ?

Sizin yokluğunuzda bizim güçsüz olduğumuzu nerenden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim cem. Zamanında çağatay da özür diledi benden teksasa girmek için aramızdaki olayları halledip o şekilde bir anlaşmaya vardılar. Ben olayı sonradan öğrendim bunu sizlerde biliyordunuz ki zaman içinde kimin ne olduğu belli oluyor bu açıdan loncada 4 5 violentli var.

Yahu ne teksasmış be abi herkesde girmek istiyor :D Yoksa siz mi teklif ediyorsunuz onlar mı gelmek istiyor? Güç kaybetmediniz tabi tabi o yüzden buraya konu açıp Anka loncasını hedef gösteriyorsunuz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri