mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Turnuva Kuralları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yani sonuç olarak aydınlarla ve violent ile birleştiniz. Bizim bileşme yeni olunca abes oluyorda eski birleşmeler sıradan mı oluyor? Violent loncasının başkanı sizde ise o 15-20 kişinin hiç bir anlamı yoktur. Turnuvanın amacı 20-20 vs atar gibi savaşmak mı yoksa herkesin katıldığı çok daha zevkli bir savaş mı bilemedim. Ağlıyorsunuz ki koskoca serverde sizin dışınızda bu konuyu açan kimse yok. Birde lonca üyelerinizin yazdıklarına bakacak olursam sanırım gözünüze Anka loncası battı, bizim loncaya kimi aldığımız kiminle birleştiğimiz ancak ve ancak bizi ilgilendirir sizi ve diğer oyuncuları alakadar etmez o sebepten dolayı Anka loncasını hedef almayı bırakıp kendi işlerinize bakın. Biz düşman bir lonca ile değil arkadaşlarımız ile birleştik işte aramızda ki fark bu, iyi forumlar

Violent dediğin lonca en az 15 20 kişilik bir grup bizim loncadaki violentli sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Birleşecek lonca kalmadı ne yazıkki.

O işte bizim sorunumuz değil zamanında aldınız ve kimse kalmadı loncada kalan kişiler.Turana söylersiniz aşiretini toplar loncaya boşunamı item dağıttım onlara öyle değilmi sen daha iyi biliyorsun

Biliyorsun ki o konudaki tepkim seninle aynıydı, lonca içine taşıyamıyorum. Zaten aydınlarla bir olduğumuzu biliyorsunuz buna ek olarak celal ve 3 4 kişi geldi ben sizin karşınıza 70 kişi koymadım.

Sayılar normalken kimse laf etmiyordu velat geliyordunuz sürekli köye savaşıp gidiyordunuz.

68 nerenin ?

Yani sonuç olarak aydınlarla ve violent ile birleştiniz. Bizim bileşme yeni olunca abes oluyorda eski birleşmeler sıradan mı oluyor? Violent loncasının başkanı sizde ise o 15-20 kişinin hiç bir anlamı yoktur. Turnuvanın amacı 20-20 vs atar gibi savaşmak mı yoksa herkesin katıldığı çok daha zevkli bir savaş mı bilemedim. Ağlıyorsunuz ki koskoca serverde sizin dışınızda bu konuyu açan kimse yok. Birde lonca üyelerinizin yazdıklarına bakacak olursam sanırım gözünüze Anka loncası battı, bizim loncaya kimi aldığımız kiminle birleştiğimiz ancak ve ancak bizi ilgilendirir sizi ve diğer oyuncuları alakadar etmez o sebepten dolayı Anka loncasını hedef almayı bırakıp kendi işlerinize bakın. Biz düşman bir lonca ile değil arkadaşlarımız ile birleştik işte aramızda ki fark bu, iyi forumlar

Bizim birleşmemiz turnuva zamanlarına denk gelmedi hacım. Aynı şekilde ben senin karşına 70 kişi koysam emin ol ki sadece bu konudan değil en az loncandan 5 kişi konu açmış olurdu bunu çok iyi biliyoruz.

EŞİTLİK.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri