mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Turnuva Kuralları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Anka ve Tura birleşmeden önce birleşmedik lonca bırakmayan teksas loncasının bunları demesi çok komik bi durum..

1071 loncası bu kadar kalabalıkken Violent ile birleşmesini biliyodunuz.Hatta ve hatta o hasımlık varken..

Bunlar hep boş muhabettler.Birleşcek lonca kalmadı diye yapmayın böyle hareketlr komik duruma düşmeyin

Violent dediğin lonca en az 15 20 kişilik bir grup bizim loncadaki violentli sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Birleşecek lonca kalmadı ne yazıkki.

Canım o zaman sizin loncaya dahil olan adamlarda eski loncalarını açarsa sanırım 3 ya da 4e bölüneceksiniz :) Celal ve Aydın 2 faklı lonca lideriydi teksasla birleşti benim bilmediğim birleşmelerde olabilir. Hadi onu geçtim turnuva için topladığınız adamlara ne demeli? Bunca zaman adam almıyordunuzda şimdimi almaya başladınız ;) Önce kendinize bakın sonra bize laf yapın.

He şuda var bizim birleştiğimiz TuRa loncası ile hirç bir sorunumuz ve kavgamız olmamıştı ama sanırım siz 1071i kesmek için düşmanınız olan violent ile birleştiniz bunuda unutmayalım ;) Biz en azından bize düşmanlık eden laf atanları değil dostlarımızı alıyoruz, iyi forumlar

Biz TEKSAS ı yeni açtığımız sıralarda olmuş bir olay aydınlar ile birlik olmamız. TEKSAS ın kendi kadrosu içinde bulunuyor o kişiler uzun süredir.

Violent hakkında dediklerim senin için de geçerli.

az laf çok iş mavide +9 çelik giyen adamları almayı unuttunuz hatırlatayımda onlarıda alın. olaylar sizin lehinize olunca sevinmeyi biliyordunuz. 1071 diye loncamı kaldı falan muhabbeti. dogru 1071 kalmadı artık Anka var.konuşmaya gerek yok

Zırhı parlayan kişi bulmak zorlaştı artık boşta adam kalmamış :O , olaylar bizim lehimize olunca sevinmeyi biliyoruz derken bu savaşın amacı belli kimin iyi olduğunu öğrenmek kendinizi boş yere avutmayın zamanında nasıl savaş yapacağınız zaman seçiyordunuz 15 20 kişi şuanda seçersiniz.

Eeee canım Strife ve Surxeon mu neydi bu adamlar biz kırmızıdayken almıştınız? Ne yani bizim birleşmemiz yüzündenmi adam almaya başladınız ilginç yoksa bir korkumu söz konusu?

Oyuna her girişimde kafasında Anka yazan yeni bir oyuncu görüyordum eski 1071 tayfası da lonca toplamaya başlayınca haliyle yavaştan adam almaya başladım.

Canım buraya konu açıp ağlayıp sızlayan siz misiniz yoksa biz mi :D

Ağlamak mı ? Ben bu turnuvanın amacında yapılması için konu açtım yukarıyı düzgünce okursan anlayacaksın, editli serverda tanıtım yapılırsa kurallarda değişiklik olması tabikide normal.

Sınır varken her iki lonca da alımlarına devam ediyordu zaten.

68 Nerenin plakası ?

Violent dediğin lonca en az 15 20 kişilik bir grup bizim loncadaki violentli sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Birleşecek lonca kalmadı ne yazıkki.

O işte bizim sorunumuz değil zamanında aldınız ve kimse kalmadı loncada kalan kişiler.Turana söylersiniz aşiretini toplar loncaya boşunamı item dağıttım onlara öyle değilmi sen daha iyi biliyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri