Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Benim oyundaki karakter savunmalarım 70-50-50-50'dir. 50 şaman savunması olduğu halde 50 ataktan 2.5K yiyorum. Tekrar söylemekte fayda var yanlış anlaşılmasın. Oyunda eşitliği sağlamak istiyorsunuz anlıyorum. 20 sura atağını her karakterin eşit olması için yaptınız onuda anladım. Peki bize eşitlikten bahseden sana şunu sorayım ; 1 savaşçı karakteri düşünelim. attığı damage 3K bilemedin 4K. 1 şaman düşünelim. 1 kere vuruşla 4-5k atıyor. Savaşçı 4 skille 3K dan hesap edersek 12K eder toplam. Şaman ise ; 4 kere vuruşu 4K dan hesaplarsak 16K eder.
Savaşçının 4 skili atması toplam 15 saniyeni alır.
Şamanın space tuşuna basarak savaşçı kadar damage atması 4 saniyeni alır.
Bunları iyice kavrayarak bana eşitlikten bahseden kimdi birdaha söyleyebilirmi?
Savaşçının 4 skili atması toplam 15 saniyeni alır.
Şamanın space tuşuna basarak savaşçı kadar damage atması 4 saniyeni alır.
Bunları iyice kavrayarak bana eşitlikten bahseden kimdi birdaha söyleyebilirmi?
Yakışıklı kardeşim savaşçıya yaptığın savunma karakter savunmasından ibaretse söylediklerinde haklısın.Savaşçının yanında sen çift el ve kılıcı da max. seviyede tutuyorsun bunu göz önünde bulundurmuyorsun.Ben 75 atakla 2k vurduğum hatta o değeri bile göremediğim oyuncular biliyorum.Çözümü var çözümsüzlüğe iten sizlersiniz.Eğer sen ölümsüz olmak istiyorsan ely#1 ve ely#2 sizler için gayet uygun.Hiç bir oyuncudan damage yememek için uğraşıyorsunuz anlıyorum ama bu çok zor imkansız demeyelim heyecan yapmasın bazıları 

Yakışıklı kardeşim savaşçıya yaptığın savunma karakter savunmasından ibaretse söylediklerinde haklısın.Savaşçının yanında sen çift el ve kılıcı da max. seviyede tutuyorsun bunu göz önünde bulundurmuyorsun.Ben 75 atakla 2k vurduğum hatta o değeri bile göremediğim oyuncular biliyorum.Çözümü var çözümsüzlüğe iten sizlersiniz.Eğer sen ölümsüz olmak istiyorsan ely#1 ve ely#2 sizler için gayet uygun.Hiç bir oyuncudan damage yememek için uğraşıyorsunuz anlıyorum ama bu çok zor imkansız demeyelim heyecan yapmasın bazıları
:ka19:
Ek olarak oyun yöneticileri b kraliyet zırhları 40 büyülü yaptığı zaman hiç kimse demedi şaman ve kara büyü suralar ne yapacak oyunda şaman kalmadı o zaman için şaman savunması indirdiniz 0'a dayadınız 3 karakteri yatmadınız uzun süre şamanlar çıktı ortaya itemlerinizi bozup diğerlerinden taviz vermek zor geldi.He bana sorarsın sen yaptın mı diye yapmadım ki karşımdaki şamanlar bana da veriyor belirttiğin hasarları benim acizliğim olduğu için bişey demiyorum 

Bak eğer sen şaman haricinde bir karakter olsaydın kendi menfaatini düşünürdün. Bende eşitlik istiyorum. 20 SURA atağını silmelerini istiyorum. Madem şamanın böyle bir özelliğini ortaya koydular bende karşılığını veririm. Ne yani herkes şaman olsun onumu istiyosun sen bakayım? Ayrıyetten şunu söylemek istiyorum 15 ÇAN savunmasının 15 ÇİFTEL savunması kadar işlevi olsaydı ( olmadığını sende biliyosun ) herkes çan savunması peşinde koşardı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)