Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bak eğer sen şaman haricinde bir karakter olsaydın kendi menfaatini düşünürdün. Bende eşitlik istiyorum. 20 SURA atağını silmelerini istiyorum. Madem şamanın böyle bir özelliğini ortaya koydular bende karşılığını veririm. Ne yani herkes şaman olsun onumu istiyosun sen bakayım? Ayrıyetten şunu söylemek istiyorum 15 ÇAN savunmasının 15 ÇİFTEL savunması kadar işlevi olsaydı ( olmadığını sende biliyosun ) herkes çan savunması peşinde koşardı.
Benim de belirtmek istediğim bu ya sırf kendi çıkarını düşünemezsin sen nasıl kalksın diye yırtarsan kendini ben de kalkmasın derim gayet basit bu :) İşlev hakkında evet denedik bu işlev konusunda senin yanıldığın nokta 10k ruha etki eden çift el savunmasıyla 5k deliciye etki eden çan savunmasının düşürdüğü damage miktarı aynı olamaz (sanırım oyun bilgin bunu kabul edecek kadar vardır ) saygılar sunarım yakışıklı kardeşime :)

Benim de belirtmek istediğim bu ya sırf kendi çıkarını düşünemezsin sen nasıl kalksın diye yırtarsan kendini ben de kalkmasın derim gayet basit bu :) İşlev hakkında evet denedik bu işlev konusunda senin yanıldığın nokta 10k ruha etki eden çift el savunmasıyla 5k deliciye etki eden çan savunmasının düşürdüğü damage miktarı aynı olamaz (sanırım oyun bilgin bunu kabul edecek kadar vardır ) saygılar sunarım yakışıklı kardeşime :)
15 ÇAN savunmasının 250 vuruşa kadar kestiğini gördüm hatta tekrar tekrar denedim. Ama şuncacık beyniniz kabul etmiyor oyunda eşitsizlik olduğunu. teksas loncasının başkanısın e peki niye senin loncadaki üyen ( TufaaN ) bu hatanın düzeltilmesini istiyorum diyor? yeğenim.

Loncamdaki üyelerimle aynı düşünceyi taşıyacağız diye bir kaide yok aslan parçası 4k damageyi 15 savunmanın 250 düşürmesi doğaldır diyorum ya 8k attığım adam da var 2k atamadığım da bu itiraz yaklaşık 1 senedir var tepinip duruyorlar ama ortada ne bir hata ne de bir bug olmadığından bu değişmiyor.Neyse siz de biraz ağlama duvarının önünde durun yol alırsınız zaten malum arkadan gelenler olacaktır.Selametle yakışıklı genç :)

Aaaaa bak şimdi oldu mu böyle canım benim ne bu şiddet bu CELAL :) Oyunda ulaşırsın bana sen de nick ver de sana delici atmam ben üzülmesin güzel kardeşim benim :)

Argo Laflar Sarfetmeye devam edilecekse konuyu kapatmak zorundayım.
Kullananlar Hakkında Gerekli Cezaları Veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri