Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şu ben şamandan 5 k 6 k 7k yiyorum diyenler hiç boşuna gocunup kendini nimetten ve oyun oynadığını sanmasın şu 6 ve 7 k 5 k yiyorum diyen elemanlardan toplu savaşlık itemleri takılıyken video çekmesini istiyorum savunmalarını erkek gibi adam gibi kösterip ondan sonra yorum ytapmasını bekliyorum kuru kuruya gocunuyosunuz kuru kuruya. boş beleş fesat düşüncesiz bencil insanlar.

Son düzenleme:
bir şamandan 5 -6 k delici yiyorsan siz zaten bu oyunu oynamayın kardeşim kuru kalabalıktan başka birşey değilsiniz her bir lafımın arkasındayım aksini inkar eden cesur yürek aslan parçalarına toplu savaşlık itemlerini takılı olduğu şekilde video cekip atmasını istiyorum bakalım kim şamana ne kadar savunma yapmışta ne kadar delici yiyormuş fesat insanlar herkez kendi çıkarını düşünür olmuş.

Ne kadar güzel açıklamalar yapıyor bazı arkadaşlar ... Birisi şamanlar bana deliciyle 5-6k düz vuruyor , diğeride o da biseymi bana 10 k atıyor gibisinden . Tamam iyisiniz hoşsunuzda şunuda açıklayın arkadaşlar bu şamanlar neden bize vuramıyor ? Banada savaşçı çok vuruyor onunda skilleri iptal etsinler . Bide suranın büyü çözmesiyle ilgilenirlerse bomba olur . Böyle bi muhabbet mi var gözünüzü seveyim . Şikayet etmeyi bırakında savunma dizin beyler vakit geçiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri