Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bir emek var ortada elbette ama sonuçta burası toplu bir forum,fakat kullanıcıların da bu tür paylaşımlara ihtiyaçları var özellikle parası olmayanlar için
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Son düzenleme:
Bir emek var ortada elbette ama sonuçta burası toplu bir forum,fakat kullanıcıların da bu tür paylaşımlara ihtiyaçları var özellikle parası olmayanlar için
Teşekkürler...
Rica ederim kardeşim. Güle Güle Kullan.
Ben sana bizden iyi değilsin demedim ki inana bana benden bırak bir adımı 2 adım önde olduğunu çok iyi biliyorum , ama yinede bu beni dahada çok hırslandırıyor sen yaparsın istediğin modeli fakat bende turkmmo halkına ücretsiz paylaşırım sorun olmaz yani benim seninle yarışmak gibi bir niyetim yok gün gelir yardım bile isterim çünkü benden iyisin ama sende madem paylaşmadın birisi çıkıp paylaşınca hemen konuya yorum yapma gereği duymanın amacını anlamadım![]()
Kendi yaptiği şeyi başkalarin paylaşmasi ? Unutma logo editleyip başkasinin modelini paylaşmaya hakkiniz yok.Bir izin alsaydiniz "Mekan35m"'den...
Kendi yaptiği şeyi başkalarin paylaşmasi ? Unutma logo editleyip başkasinin modelini paylaşmaya hakkiniz yok.Bir izin alsaydiniz "Mekan35m"'den...
Ya tamam bi gidermisin. Yorum atma sanane seninkinimi çaldım senin kuyruk acın ne ?
Ya tamam bi gidermisin. Yorum atma sanane seninkinimi çaldım senin kuyruk acın ne ?
Hakli olanin yaninda olurum ve istediğim gibi yorum'da atarim mesaj'da.Özgür bir forum değil mi burasi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)