Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kendi emeğimiz ile yaptığımız birşeyi satmak ne zaman suç oldu ?
öyle diyorsunda Gülüm adam en azında forumdaki insanları düşünerek bişey paylaşmış . ve sen buna rağmen gelip burda bu adamı kötülüyorsansa k.bakma ama biraz döneksin

Ne oldu parayla sattığın şey ücretsiz paylaşılınca zoruna mı gitti evet eline sağlık reklamı kaldırmış paylaşmış adam.
Yeniden eline sağlık semih kardeşim.
Parayla satıyor veya satmıyor günlerce üstünde uğraşılıp yapılmış bir şeyi gelip burada paylaşılması kim olsa böyle tepki verir. Tabi sizler çalmaya alışkın , çalıntı dosyaları kullanmaya alışmış olduğunuz için normal geliyor.
zoruma mı gittiNe oldu parayla sattığın şey ücretsiz paylaşılınca zoruna mı gitti evet eline sağlık reklamı kaldırmış paylaşmış adam.
Yeniden eline sağlık semih kardeşim.
paşa çoluk cocuk ağzı yapma bana karşında çocuk yok senin gider daha iyisini yaparım onuda çalın paylaşın herzaman 1 adım önde olan ben olurum arkamdan kuyruk gibi takılırsınız bu beni daha mutlu eder bu sizin hiç birşey bilmediğiniz anlamına gelir açık ve net daha uzatmıyacağım bu son yazdığım yeterli size.
zoruma mı gittipaşa çoluk cocuk ağzı yapma bana karşında çocuk yok senin gider daha iyisini yaparım onuda çalın paylaşın herzaman 1 adım önde olan ben olurum arkamdan kuyruk gibi takılırsınız bu beni daha mutlu eder bu sizin hiç birşey bilmediğiniz anlamına gelir açık ve net daha uzatmıyacağım bu son yazdığım yeterli size.
![]()
Mekan kardeşim sen bunları takma daha 1 haftaya kadar forumda adlarını görmüyordum şimdi başımıza kral kesilmişler unutma kötü yorum gizli hayranlıktır .
Bunlarda kendi kendine konuşuyor bişeyler yaptıklarını sanıyolar . Bu arada burda paylaşana bi lafım yok . Ama daha düne kadar adınız duyulmuyorken sizin ne haddinizede mekanla bir olmaya çalışıyosunuz aynı şey gibi oldu bu Mekan Real Madrid Sizler ise San marino

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)