Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
mekan kardeşim sen bunları takma daha 1 haftaya kadar forumda adlarını görmüyordum şimdi başımıza kral kesilmişler unutma kötü yorum gizli hayranlıktır .
Bunlarda kendi kendine konuşuyor bişeyler yaptıklarını sanıyolar . Bu arada burda paylaşana bi lafım yok . Ama daha düne kadar adınız duyulmuyorken sizin ne haddinizede mekanla bir olmaya çalışıyosunuz aynı şey gibi oldu bu mekan real madrid sizler ise san marino :d
kötü yorumu mekan35 atıor bu 1
burda seninde ismin duyulmamış buda 2 birdahada adamın paylaştığı konuya yorum atma kirlilik yapıorsun

kötü yorumu mekan35 atıor bu 1
burda seninde ismin duyulmamış buda 2 birdahada adamın paylaştığı konuya yorum atma kirlilik yapıorsun![]()
Evet benim adım duyulmadı ama benim egomda yok nasıl desem yani Sen gibi burda saçma sapan milleti kötülemiyorum anlatabildim mi

Evet benim adım duyulmadı ama benim egomda yok nasıl desem yani Sen gibi burda saçma sapan milleti kötülemiyorum anlatabildim mi![]()
Bizim adımızın duyulmasını bu zamana kadar istemediğimiz için duyulmadı yoksa biz istesek 2012 yılında duyururduk adımızı , sana gelince kardeşim yorum atabilirsin konuyu baltalayabilirsin ama 2 kişi konuşurken araya girmeni tavsiye etmem anladın sen

Bizim adımızın duyulmasını bu zamana kadar istemediğimiz için duyulmadı yoksa biz istesek 2012 yılında duyururduk adımızı , sana gelince kardeşim yorum atabilirsin konuyu baltalayabilirsin ama 2 kişi konuşurken araya girmeni tavsiye etmem anladın sen![]()
Ben burda sana bişey demedim o diğer Php profil resimli arkadaşa dedim sana ne oluyor 3. kişi kimmiş konuyu baltalamak gibide bi amacım yok ringler için teşekkürler semihe gerçekten ama o diğer arkadaş biraz saçmalamış bence o kadar.

zoruma mı gittipaşa çoluk cocuk ağzı yapma bana karşında çocuk yok senin gider daha iyisini yaparım onuda çalın paylaşın herzaman 1 adım önde olan ben olurum arkamdan kuyruk gibi takılırsınız bu beni daha mutlu eder bu sizin hiç birşey bilmediğiniz anlamına gelir açık ve net daha uzatmıyacağım bu son yazdığım yeterli size.
![]()
Ben sana bizden iyi değilsin demedim ki inana bana benden bırak bir adımı 2 adım önde olduğunu çok iyi biliyorum , ama yinede bu beni dahada çok hırslandırıyor sen yaparsın istediğin modeli fakat bende turkmmo halkına ücretsiz paylaşırım sorun olmaz yani benim seninle yarışmak gibi bir niyetim yok gün gelir yardım bile isterim çünkü benden iyisin ama sende madem paylaşmadın birisi çıkıp paylaşınca hemen konuya yorum yapma gereği duymanın amacını anlamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)