Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Serveriniz için Ring [REKLAMSIZ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efesli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
zoruma mı gitti :) paşa çoluk cocuk ağzı yapma bana karşında çocuk yok senin gider daha iyisini yaparım onuda çalın paylaşın herzaman 1 adım önde olan ben olurum arkamdan kuyruk gibi takılırsınız bu beni daha mutlu eder bu sizin hiç birşey bilmediğiniz anlamına gelir açık ve net daha uzatmıyacağım bu son yazdığım yeterli size.:)

Adamım sen bu dosyayı satıp karşlığını almadınmı? neyin kelimesini yapyon lan burda bu adamda senin yaptığın tasarımları yapabiliyor istedikten sonra kralını yapar kardşm semihe laf edenin dilini keser cebine koyar gönderirim :D zoruna gitmesin adam milleti sevindiriyor burda bu adam gibi sende paylaşım yap az millete zıplama ordan :) adam istese senin yaptğn köy tasarımlarını bile alır editler paylaşır tescilliyaa hani bununla kalmış adam ona yat kalk dua et :D:D

Son düzenleme:
Adamım sen bu dosyayı satıp karşlığını almadınmı? neyin kelimesini yapyon lan burda bu adamda senin yaptığın tasarımları yapabiliyor istedikten sonra kralını yapar kardşm semihe laf edenin dilini keser cebine koyar gönderirim :D zoruna gitmesin adam milleti sevindiriyor burda bu adam gibi sende paylaşım yap az millete zıplama ordan :) adam istese senin yaptğn köy tasarımlarını bile alır editler paylaşır tescilliyaa hani bununla kalmış adam ona yat kalk dua et :D:D
Abicim satıp karşılığını almadın mı nasıl bir kelimedir? benim yaptığım tasarımı yapmıyor benim yaptığım tasarımı çalıyor.
Kimseye zıpladığımız falan yok çoluk çocuk ağzı yapma burada.
M2M köy tasarımlarını ben yapmadım sadece geliştirdim küçük bir çaptada değil o geliştirme.Bunu kendiside çok iyi biliyor.
Haa benim diğer ev tasarımlarını paylaşabiliyorsa buyursun paylaşsın.
Kime dua edicem ben şeffaf burada çalıp paylaşan insan ortada onun yatıp kalkıp dua etmesi gerek.
Laflarını bilde konuş.Emeğe saygınız yok bari foruma saygınız olsun.

Foruma saygımız sonsuz o konuda rahat ol kardaşim çoluk çocuk ağzı değil arada konuların denk geliyor hepsinde parayla şöyle böyle diyosn sende yap kolay ufak bişey paylaş az biraz forumda yüksel millet desin işte bi mekan35m var saolsun forumda paylaşm yapyo takip ediyoruz bize yararı çok saolasın flan desinler az merteben yükselsin bak burda adamlar niye seni cephe alyo sanıyon nedir bu kendini beğenmişlik taslamalar ayıkamıyom kasmanada gerek yok rahat ol seni burda aşalamıyor kimse yazdıklarımı bi oku nedemek istediğimi anlarsın zplamıyorm kimseye diyosun konularda görüyorum ben yaptığın paylaşmlarda yapyosan işini yap sessiz kal çalacaklar tabi bunun bi koruma şeyi yok istediğin kadar uğraş dur senin gelip burda adama yazman bile yanlış sen kendini biliyosan kendi yaptığından eminsen millete yorum yapmana gerek yok ha diyeceksin bu böyle paylaşım yaptıkça benm adım düşecek bu adamın adı yükselecek diye ozaman sende biraz paylaşım yap ufak tefek yerin belli olsun ne kadar anlyosan artık :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri