- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nasıl bi bakış açın var ben yıllardır çözemedim ve halada çözemiyeceğime inanıyorum. Söylediğinin hiç bi akla mantığa sığar yanı yok. ben ely2 de 3.5-4 senemi vermişim değişik türde itemler yapmışım bi düzen kurmuşum senin kat ve kat üstlerin varken mücadele etmişimde senin gibi karaktersiz birinin ayakken hatta ayak bile değil ayak tırnağının kiriyken sonra baş çekmeye başladığı bi serverdemi mücadele edemiycem ? bizim bırakma sebebimiz sağlam olamamak veya zoru görünce kaçmak değil. bırakma sebebimiz yani benim sebebim server boşluğu, user azlığıdır. ben bu oyuna zevk almak için giriyorum k.bakma senin gibi köyde zırhçıyla gardiyanla konuşamam kimse başka bi sebeb aramasın altında.
Defalarca söyledim şimdide söylüyorum SEN SAĞLAM DEĞİLSİN. benim bu sözüm üzerine çok iyi biliyorum ki 'ws ye gel' gibi yorumlar yapıcaksın. adamlık, sağlamlık karaktere bağlıdır karakterle ölçülüdür ama sen bu karakter olayını çok yanlış anlamışsın öz karakterin yerine oyun karakterine ağırlık göstermişsin işte bu yüzden seni şu oyunda 3 yıldır çıkarı olmayan 1 kişi bile sevmedi !
Herkesin Arkadaş Ortamı Takıldığı Kişiler Farklı Zamanında 1 yıldan Fazla Süremizi Geçirdiğimiz Arkadaşlarımızla bile Kavga Edip Yollarımızı Ayırdık
Düşman Bildiğimiz 7/24 Savaştığımız İnsanlarla Barıştık Ve Herşeyi Geçelim Kenan'ın Oyundaki Size Karşı üstünlüğü zorunuza Gittiyse Kalkıp burda İnce kibar Laflarla üstünlük çabalarına Girmeyin
Karakterden Bahsederken olduğun gibi Görünmelisin sonçda O yüzden karakter kelimesi yakışmamş sana- Katılım
- 16 Ocak 2012
- Konular
- 320
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
tartışmaya gerek yok gencler tamam
- Konular
- 143
- Reaksiyon Skoru
- 162
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gitmek isteyen istediği servere gider arkadaşlar zorla tutacak değilizya ama Ely2 oynadığımız server nice zorluklu günleri atlattık bu zorluklarıda atlatırız ve daha zevkli oyun oynarız.
Sinan kaçtıysa o onun terci bişey diyemeyiz ama neden hala orda oynuyosunuz demesi bence biraz yanlış...
Sinan kaçtıysa o onun terci bişey diyemeyiz ama neden hala orda oynuyosunuz demesi bence biraz yanlış...
- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 295
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
yav tartısmaya gerek yok oyunun gidişatı yavas yavas iyiye gidiyor betaların gelmesi iyi oldu ama bence edit fiyatlarının 25 kristal olması lazım birazda o yuzden dolmuyor oyun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)