- Konular
- 2
- Online süresi
- 2196s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Yeni programımız BOYCAP çıktı !!!
Uygulamamız istediğiniz kadar Proxy ip girmenizi ve bunu klasör bazlı çalıştırmanızı sağlar. Bu sayede istediğiniz kadar client(oyun sınırı kadar, VM kullanabilirsiniz) ile metin2 için otoav gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Üstelik satın alımlarınızda proxy ipsi hediye ediyoruz !
Piyasada elbette proxifier gibi uygulamalar var fakat bu uygulamaların kimliği AC'ler taraflı engellendiği için kullanılamamakta. Bizler ise sürekli güncellemelerimiz ile bunu ayakta tutmaktayız. Uzun zamandır bizzat kendim kullandığım bir uygulama ama artık satışa çıkarma kararı aldım.
Ara yüzü sade ve kullanımı kolan uygulamamızın tanıtımı youtubeda mevcuttur :
Detaylı iletişim ve sorularınız için DC : kararsz_
Uygulamamız istediğiniz kadar Proxy ip girmenizi ve bunu klasör bazlı çalıştırmanızı sağlar. Bu sayede istediğiniz kadar client(oyun sınırı kadar, VM kullanabilirsiniz) ile metin2 için otoav gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Üstelik satın alımlarınızda proxy ipsi hediye ediyoruz !
Piyasada elbette proxifier gibi uygulamalar var fakat bu uygulamaların kimliği AC'ler taraflı engellendiği için kullanılamamakta. Bizler ise sürekli güncellemelerimiz ile bunu ayakta tutmaktayız. Uzun zamandır bizzat kendim kullandığım bir uygulama ama artık satışa çıkarma kararı aldım.
Ara yüzü sade ve kullanımı kolan uygulamamızın tanıtımı youtubeda mevcuttur :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Detaylı iletişim ve sorularınız için DC : kararsz_