- Konular
- 1
- Online süresi
- 4233s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 2
- TM Yaşı
- 1 Ay
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar!
Video yapımına meraklı biriyim ve yaklaşık 11 yıldır bu sektörde, özellikle Metin2 ortamında çalışıyorum. Bu hizmet aracılığıyla Metin2 kurucularının sunucularını, oyunu slayt gösterisinden daha derinlemesine gösteren yenilikçi ve etkili videolarla tanıtmalarına yardımcı olmak istiyorum. Sunucularınızı tanımak ve bir tanıtım videosu için gerekli olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim şeyleri kaydetmek için bizzat sunucularınıza gideceğim. Ayrıca kurgu becerilerimi daha da geliştirmeyi ve denemeler yapmayı hedefliyorum.
Discord: ray.onemoretime
Discord server:
En İyi Tanıtım Videoları: Bunlar, efektlere, epikliğe ve yorumlamaya mükemmel bir şekilde odaklanan, ayrıntılı ve özenli tanıtım videolarıdır. Profesyonellik ve mükemmel tanıtım yoluyla oyuncu çekmek isteyen sunucular için uygundur. Uzunlukları 100 ila 180 saniye arasında değişir.
Standart Tanıtım Videoları: Sunucunun nispeten eksiksiz bir temsilini sunan, iyi derecede efekt ve ayrıntı içeren, 60 ila 90 saniye arasında süren tanıtım videolarıdır.
Kısa Tanıtım Videoları: Bunlar, 30 ila 50 saniye arasında süren, ancak kendi etkilerine sahip kısa ve minimalist tanıtım videolarıdır.
Daha Fazlası:
TikTok ve Reels Videoları
Bannerlar
Önizlemeler
Yükleme Ekranları
Güncelleme/Tatil Videoları
İsteğe bağlı özel çalışmalar...
REPUTAZIONE
Video yapımına meraklı biriyim ve yaklaşık 11 yıldır bu sektörde, özellikle Metin2 ortamında çalışıyorum. Bu hizmet aracılığıyla Metin2 kurucularının sunucularını, oyunu slayt gösterisinden daha derinlemesine gösteren yenilikçi ve etkili videolarla tanıtmalarına yardımcı olmak istiyorum. Sunucularınızı tanımak ve bir tanıtım videosu için gerekli olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim şeyleri kaydetmek için bizzat sunucularınıza gideceğim. Ayrıca kurgu becerilerimi daha da geliştirmeyi ve denemeler yapmayı hedefliyorum.
Discord: ray.onemoretime
Discord server:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Services:
Tanıtım Videoları:En İyi Tanıtım Videoları: Bunlar, efektlere, epikliğe ve yorumlamaya mükemmel bir şekilde odaklanan, ayrıntılı ve özenli tanıtım videolarıdır. Profesyonellik ve mükemmel tanıtım yoluyla oyuncu çekmek isteyen sunucular için uygundur. Uzunlukları 100 ila 180 saniye arasında değişir.
Standart Tanıtım Videoları: Sunucunun nispeten eksiksiz bir temsilini sunan, iyi derecede efekt ve ayrıntı içeren, 60 ila 90 saniye arasında süren tanıtım videolarıdır.
Kısa Tanıtım Videoları: Bunlar, 30 ila 50 saniye arasında süren, ancak kendi etkilerine sahip kısa ve minimalist tanıtım videolarıdır.
Daha Fazlası:
TikTok ve Reels Videoları
Bannerlar
Önizlemeler
Yükleme Ekranları
Güncelleme/Tatil Videoları
İsteğe bağlı özel çalışmalar...
Top Trailers
Standard Trailers
Short Trailers
Standard Trailers
Short Trailers
Reels di TikTok
Banners
Previews
Client della schermata di caricamento
Son düzenleme: