Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
iyi paylaşım fakat serverleri çökertebilirler hacklerlar herşeyi yapar hazmedememekten
Gerçekten tebrik ederim çok güzel bir paylaşım. Her zaman böyle bilgileri başkalarına öğretmeye çalışanlardan yanayımdır kimi bunları biliyorum diye direk işi ticarete dökmeye çalışır ama bilmezki bunları çoğu kişi biliyor.
Olay bu tür hafif şeylerle para kazanmaya çalışmak değil başkalarına öğreterek daha başarılı questlerin çıkmasına yardımcı olmak.
Ve sende bu işi başkalarına öğretmeye çalışarak şuan zirvedesin
Olay bu tür hafif şeylerle para kazanmaya çalışmak değil başkalarına öğreterek daha başarılı questlerin çıkmasına yardımcı olmak.
Ve sende bu işi başkalarına öğretmeye çalışarak şuan zirvedesin

Son düzenleme:
iyi paylaşım fakat serverleri çökertebilirler hacklerlar herşeyi yapar hazmedememekten
olayın içine mysql girdiğinde tabiki hack oranıda artacaktır dogal olarak özellikle yeni yazdığım questlerde daha fazla bu oran
çünkü siteyi de işin içine kattım şuan üzerinde çalıştığım vs ligi questi site ile bağdaş bu yüzden oran artıyo hack
Teşekkür ederim.
[OK]Xions
Mt2-Xis Yönetimi
rica ederim Yardımcı olabildi isek ne ala
Gerçekten tebrik ederim çok güzel bir paylaşım. Her zaman böyle bilgileri başkalarına öğretmeye çalışanlardan yanayımdır kimi bunları biliyorum diye direk işi ticarete dökmeye çalışır ama bilmezki bunları çoğu kişi biliyor.
Ve sende bu işi başkalarına öğretmeye çalışarak şuan zirvedesin![]()
Aynen kardeşim benim amacım bir kaç ufak caplı quest yazıpda kendilerini koder ilan eden arkadasları susturmak quest yazmak zor bir konu değil aslında benim myslq konulu questlerim de başarılı olmamım sebebi php ve mysql biliyor olmam
yorum için teşşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)