Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Önemli olanda buqueste ne olarak yazacağız buınları.Ya da questlib.lua ya mı gireceğiz bu bilgileri. Ayrıca bu komutları her files(işletim sistemi) üzerinde kullanabilecekmiyiz.Kullanabilmemiz için nereleri değiştirmemiz gerek.Bence bunlara açıklık getirirsen daha güzel olacak... Bilseydim yardımcı olurdum
![]()
katılıyorum
ellerine saglik güzel paylasim
eyw hocam
Teşekkür ederim.![]()
rica ederim kardeşim
katılıyorum

PHP:
db_userw="id"
db_passw="pw"
db_hostw="localhost"
function mysql_sweb(query,notselect)
local tmp=number(11111111,99999999)
os.execute('mysql -h '..db_hostw..' -u '..db_userw..' -p'..db_passw..' -N -e '..string.format("%q",query)..' 2>&1 > /tmp/'..tmp)
if not notselect then
local res,i={},1
local f,e=io.open("/tmp/"..tmp)
if f then
local line=f:read("*l")
while line do
res[i]={}
string.gsub(line,"([^\t]+)\t*", function(s)
table.insert(res[i],s)
end)
i=i+1
line=f:read("*l")
end
f:close()
os.execute("rm /tmp/"..tmp)
end
return res
end
end
function mysql_notsweb(query)
return mysql_sweb(query,true)
end
Anlatmak istediğim bu benimde
questlib.lua örneği bu;
Burada ne yapılmış açıklayabilecek kapasiteye sahip bir Allah'ın kulu yok mu şu forumda
usr-pass-host bölümlerine mysql bilgilerimizi mi gireceğiz? şu kod şu eylemi yaptı yok bu şunu yaptı vs. vs.

PHP:db_userw="id" db_passw="pw" db_hostw="localhost" function mysql_sweb(query,notselect) local tmp=number(11111111,99999999) os.execute('mysql -h '..db_hostw..' -u '..db_userw..' -p'..db_passw..' -N -e '..string.format("%q",query)..' 2>&1 > /tmp/'..tmp) if not notselect then local res,i={},1 local f,e=io.open("/tmp/"..tmp) if f then local line=f:read("*l") while line do res[i]={} string.gsub(line,"([^\t]+)\t*", function(s) table.insert(res[i],s) end) i=i+1 line=f:read("*l") end f:close() os.execute("rm /tmp/"..tmp) end return res end end function mysql_notsweb(query) return mysql_sweb(query,true) end
Anlatmak istediğim bu benimde
questlib.lua örneği bu;
Burada ne yapılmış açıklayabilecek kapasiteye sahip bir Allah'ın kulu yok mu şu forumda
usr-pass-host bölümlerine mysql bilgilerimizi mi gireceğiz? şu kod şu eylemi yaptı yok bu şunu yaptı vs. vs.![]()
anlaya bildiğim kadar bahsedeyim
doğru yanlış bilemem ama
usr ip adresi istiyo pass şifre host local değil sanırım local de çalışmıyo isenos.execute('mysql -h '..db_hostw..' -u '..db_userw..' -p'..db_passw..' -N -e '..string.format("%q",query)..' 2>&1 > /tmp/'..tmp)
burda zaneder isem php de oldugu gibi (web tasarım kursundayımda
) baglantı yapıyo php de oldugu gibi sanırım ama devamı cok karısık geldı bana kardesım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)