HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel...
Merhaba arkadaşlar sağlam bir TR Tipi Emek server açmayı düşünüyorum.
Tr Tipi Emek filesi açıksız sorunsuz BETALI Lag ve Kapanma Derdi Olmasın.
Hile Engelleyici şeyler olması lazım Autopack vb.
YS Belgesi şart ve Turkmmo hosting rankı kesinlikle olmalı!
Oyun içi desteği olacak.
Fiyat önemli değil
Merhaba
http://anksoft.net/aff.php?aff=100
Beyefendi Eğer Gerçekten Sağlam Bilişim Arıyorsanız AnkSoft'u Öneririm Stoklar Azalmaktadır Bilginize.(Bilişim sahibi değilim sadece öneriyorum)
Beyefendi Eğer Gerçekten Sağlam Bilişim Arıyorsanız AnkSoft'u Öneririm Stoklar Azalmaktadır Bilginize.(Bilişim sahibi değilim sadece öneriyorum)
O senmiydinmesaj kasmak gibi bir amacım olsaydı çoktan tm üye olurdum zaten üyeliğimi kaç ay önce açmışım bir bak sen bana sinirlisin çünkü konunun kapanmasına neden oldum fakat şunu da unutuyorsun forum kurallarını ben koymadım eğer o konuyu ben açmış olsaydım aynı şeyi sende bana yapardın. Ve farkettiysen ben boşa yorum atmıyorum. söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım hem mesaj kasıyor olsam bile sana hesap verecek değilim.
iyi forumlar...

Yanlış açmışsam kapansın kimseye kızmam benim yazdıklarımı dikkatli oku. Adamları vazgeçirmeyin. açıksız birsürü bilişim var siz rastgelmemişsinizdir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)