HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Saolasın ben burdan server için alan alacağım ne yapmam gerekiyor birde kayıt olurken tc istiyor veriyimmi güvenlimi iyi forumlar
Son düzenleme:
üye ol ticket at sor istedikleriniSaolasın ben burdan server için alan alacağım ne yapmam gerekiyor anlatırsan sevinirim iyi forumlar
Yani bir firma olarak başka bir firmayı önermem ne kadar doğru bilmıyorum ancak domain ve hosting'de yıllardır memnun oldugumuz bir firma ; www.alastyr.comÖncelikle cevabın için teşekür ederim server kurmada birsrü deneyimim var 10 dan fazla kurdum ancak ben kendım hostıng almak istiyorum yani bilişimciler hostin satıyorlarya ben onların sattıkları seyı 1.elden nasıl ulasırım yanı elymt2 mesala o hosting firmasındanmı kurdu serverı.
önerebilirim.Kolay gelsin,sorunuz olursa özel mesaj atmanız yeterli.
Merhaba,
Eğer mt2 server düşünüyorsanız, VDS-VPS gibi sunucular alıp kurabilirsiniz. Eğer hosting hizmeti vermek istiyorsanız. Reseller hizmetiyle sağlayabilirsiniz. www.alastyr.com önerebilirim 7/24 tereddütsüz destek sağlanıyor.
Kolay gelsin,
Tahir Keskin
tahir@minussoft.org
Eğer mt2 server düşünüyorsanız, VDS-VPS gibi sunucular alıp kurabilirsiniz. Eğer hosting hizmeti vermek istiyorsanız. Reseller hizmetiyle sağlayabilirsiniz. www.alastyr.com önerebilirim 7/24 tereddütsüz destek sağlanıyor.
Kolay gelsin,
Tahir Keskin
tahir@minussoft.org
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)