SolarPhantom 1
SolarPhantom
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Hikaye Ekle

Hosting İle Birşey Soracağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurexss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 663

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben para ile server kuracağım ancak bilişimden ayrı kendim host alıp domain alıp kendim kurabilirmiyim bana bi yol gösterirmisiniz bilişimdekiler hostu nasıl alıyor yardım ederseniz sevinirim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim taşınmasını rica ederim

Merhaba arkadaşlar ben para ile server kuracağım ancak bilişimden ayrı kendim host alıp domain alıp kendim kurabilirmiyim bana bi yol gösterirmisiniz bilişimdekiler hostu nasıl alıyor yardım ederseniz sevinirim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim taşınmasını rica ederim
tam öğrenmeden alma parana yazık kardeş hemen öğrenilcek birşey değil bu

Merhaba Onur,

Hosting normalde reseller (bayi/paylaşımlı) hosting üzerinden stabil olarak aktif edilmektedir ancak siz reseller yerine tek site için bireysel hosting'lerde alabilirsiniz.
Bireysel hosting için domain kaydı yaptırıp domaini hosting alacağınız firmanın gerekli (n)ame (s)erver adreslerine yönlendirmeniz gerekiyor,standar bir hosting + domain yakşalık 30 TL gibi bir fiyatı var piyasada genel olarak ancak bu çok geniş bir konu yani özetle kendinizde domain ve hosting alabilirsiniz.

Merhaba Onur,

Hosting normalde reseller (bayi/paylaşımlı) hosting üzerinden stabil olarak aktif edilmektedir ancak siz reseller yerine tek site için bireysel hosting'lerde alabilirsiniz.
Bireysel hosting için domain kaydı yaptırıp domaini hosting alacağınız firmanın gerekli (n)ame (s)erver adreslerine yönlendirmeniz gerekiyor,standar bir hosting + domain yakşalık 30 TL gibi bir fiyatı var piyasada genel olarak ancak bu çok geniş bir konu yani özetle kendinizde domain ve hosting alabilirsiniz.

Öncelikle cevabın için teşekür ederim server kurmada birsrü deneyimim var 10 dan fazla kurdum ancak ben kendım hostıng almak istiyorum yani bilişimciler hostin satıyorlarya ben onların sattıkları seyı 1.elden nasıl ulasırım yanı elymt2 mesala o hosting firmasındanmı kurdu serverı.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri