HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
![]()
Bak şimdi ely1 de suraların en cok kullandıgı 2 kask türü gösteriyorum üsttekiler ely1 de
alttaki ely2 de bunun oranları ely1 gibi ayarlasan bile yani 15e düşürsen ben şuan şu kaska 2 set item vermem demek bizi anlamıyosunuz
kardeşim siz anlamak nedir bilmiyormusunuz ely2 de bu k.b.ç itemler bolca var geçti bolu pazarı ağlamayın artık yeter sizimi çekicez?
Hak aramak adı altında aba altından sopa gösterdiğini sanıyorsan elbette istediğin yere şikayet edebilirsin bizi.
ben diyorumki birleşme olacak fakat nasıl olacağına siz karar verin. Savunma itemleri gelmesin ely2 deki değerler ely1 seviyesine düşürülsün mü istiyorsunuz ?
yoksa ely1 e de savunma efsunları gelsin öyle birleşsinmi istiyorsunuz.
yada başka öneriniz mi var. bunları belirlemek için açıldı bu anket zaten. sizlere soruyoruz ne istediğinizi öğrenmek istiyoruz. Söyleiklerinizi dikkate almamız mı hatadır ? direkt olarak soruyoruz işte ne istediğinizi. Siz bunları belirtmek yerine bizlere farklı eleştiriler getiriyorsunuz..
Eğer Ely 1 ve Ely 2 birleşicekse ve Ely 2 deki savunmalar ely1 de olucaksa Ely 1 deki E.S dediğimiz değerli o kadar para verip aldığımız editlerin ne anlamı kalıcak? Bence birleşme konusunu bir kere daha düşünmeniz lazım
Gelmesini istiyorum ama bunun gelmesiyle ely2deki arkadaşların düzeni bozulucaksa itemleri silinicekse savunma itemler gelmicekse istemiyorum hiç bi değişiklik.ne çözüm düşündünüz her ihtimale karşı bilemem ama diyelim ki ely2deki arkadaşlar aynı itemleriyle 1e geçtiği zaman oranları düşürülerek.bizim sv mizde kılıc bıcak cift elli item heleki kask kalkan ayakkabı yok.var ama belirli kişilerde.şimdi ely2den itemler gelirse savunma edit satışıda olmazsa yine sabah dediğin gibi haksızlık olucak savunmalar belirli insanlarda olucak diğerleri aynı sekılde devam edicek.sabah örnek verip dediğiz gibi o itemler ya herkeste olur yada silersiniz o zaman onu cogunluk kabullenir zaten ki oyuncuların kimi forumu kullanmayı bilmediklerinden haberleri bile yok bazılarının.ben birleşmeyi istiyorum online artması yönünden rekabet olması yönünden ama karar size kalmış güvencimiz tam türkaya 2009dan beri .
Sen ne ayaksın lan ? adam kendi düşüncesini yorumunu paylaşıyor sen ne her lafa atlıyon ? Seni ne ilgilendirir ? Herkezin kendi düşüncesi 1 kere yorum yap sus.kardeşim siz anlamak nedir bilmiyormusunuz ely2 de bu k.b.ç itemler bolca var geçti bolu pazarı ağlamayın artık yeter sizimi çekicez?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)