DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Değişim ne olursa olsun mevcut durumdan çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız

Ben sana bişey söleyimmi brader şu oyundan zerra anlıyosan zerre bilgi sahibiysen ben hiç bilmiyorum demektir nasıl bukadar kör bakıyosun oyuna biz daha önce birleşme görmedikmi sanıyosun butun turkmmo editli serverler birleşti 100 kişi kaldınız m2-tr de 3 sunucu birleşti sabahlara kadar naparız die düşündük nasıl hareketlilik katarız die ely1inde durumu ortada şuan 400 500 kişiyi görüyo diyodu en son türkay millet atak itemler alıp savunmasını zaten diziyo okadar savunma efsun gelsin diyen engerekler var hepsi ely2 den ben bu engereklerede sanada soruyorum admin! savunma efsun isteseydik ely2 ye gitmezmiydik ely2de oynamazmıydı bu millet? at gözlükleriyle milletin puflamalarıyla tek bişeye odaklanma az mantıklı düşünürsen gerçekleri sende görceksin at gözündeki gözlükleri!

Son düzenleme:
Bu saatten sonra kim ne derse desin serverlar birleşicek sanırım adminimizin dediğine göre fakat burada yapmanız ely 1 sunucusunun daha iyi bir hale gelmesini sağlamak mı iyice serverı bitirmek mi buna biraz yoğunlaşsanız nasıl olur aceba ?
Burada yaptığınız sadece birbinize aşağılamak hakaret etmek server ın son durumu hakkında iyi yada kötü yorum sayısı gerçekten az sayıda yetkili kişilerin sizlerden istediği serverın eşitliğinin bozulmamasını sağlamanın en iyi yolunu arkamtan başka birşey değil
Yorumlarınızda savunma itemleri olanlar birleşmesin diyor fakat serverlar birleşicekmiş bu konuda yapılıcak bir yorum kalmadı ama itemlerinizin daha iyi şekle gelmesini sağlıya bilirsiniz diyelimki oranlar 15 ten yükseldi 7 iteminizinda savunma olmasına gerek kalmaz böylece hem atak hem savunmalarınız denge içerisinde olur ve rahatlıkla vsler olur keyifli hale gelir markete savunma efsunları gelmez ise 15 oranda olduğunda ely 2 den gelen her oyuncuda savunma itemi mevcu olduğundan siz ely 1 oyuncularından yüksek ölçüde bir üstülünlük sağlıcaktır ve buda hiç hoş olmucaktır bu yüzden her 2 server oyuncularıda serverın daha iyi bir hale gelmesi için birbirine destek çıkması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri