HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Savunma oranı 15 saldırı oranı 25 olsun ely1 gibi Çünkü örn savunmalar 25 olursa Hiç bir anlamı olmaz Garcia paganda 25 di sonra 15 e çekildi kötü oluyor böyle Sonra Tabi bu Savunma editleri markete eklenince PİYASALAR DÜŞECEK BİZİM EDİTLER 200 T VERDİKLERİMİZ 40T 30T olacak .s NASIL PARA KASACAZ NASIL EDİT ALACAZ BİRLEŞTİRİN BİRLEŞTİRMEYN DEMİYORUM ELBETTE GÜZEL OLUR FAKAT BUNLARIDA GÖZ ÖNÜNDE TUTUN 2. SORUN İSE:
LAG PROBLEMİ SW BİRLEŞMEDEN BUKADAR DONMA,ATMA VE LAG GİBİ PROBLEMLER VAR LÜTFEN ÇÖZMENİZİ DİLİYORUM :ka19:
LAG PROBLEMİ SW BİRLEŞMEDEN BUKADAR DONMA,ATMA VE LAG GİBİ PROBLEMLER VAR LÜTFEN ÇÖZMENİZİ DİLİYORUM :ka19:
Son düzenleme:
atar yapma ilker bırlescek o svler sen rahat ol
​alla alla birleşmesse ne olur ?
serverlar birleştiğinde ely1 den oyuncu kalırsa memnun edip edmediğinizi anlarsınız.Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız
serverlar birleştiğinde ely1 den oyuncu kalırsa memnun edip edmediğinizi anlarsınız.
menfaatçi noldu hani birleşmesi söz konusu bile değildi nolduuuuuuuuuu?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)