Savunma oranı 15 saldırı oranı 25 olsun ely1 gibi Çünkü örn savunmalar 25 olursa Hiç bir anlamı olmaz Garcia paganda 25 di sonra 15 e çekildi kötü oluyor böyle Sonra Tabi bu Savunma editleri markete eklenince PİYASALAR DÜŞECEK BİZİM EDİTLER 200 T VERDİKLERİMİZ 40T 30T olacak .s NASIL PARA KASACAZ NASIL EDİT ALACAZ BİRLEŞTİRİN BİRLEŞTİRMEYN DEMİYORUM ELBETTE GÜZEL OLUR FAKAT BUNLARIDA GÖZ ÖNÜNDE TUTUN 2. SORUN İSE:
LAG PROBLEMİ SW BİRLEŞMEDEN BUKADAR DONMA,ATMA VE LAG GİBİ PROBLEMLER VAR LÜTFEN ÇÖZMENİZİ DİLİYORUM :ka19:
LAG PROBLEMİ SW BİRLEŞMEDEN BUKADAR DONMA,ATMA VE LAG GİBİ PROBLEMLER VAR LÜTFEN ÇÖZMENİZİ DİLİYORUM :ka19:
Son düzenleme:
atar yapma ilker bırlescek o svler sen rahat ol
​alla alla birleşmesse ne olur ?
serverlar birleştiğinde ely1 den oyuncu kalırsa memnun edip edmediğinizi anlarsınız.Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız
serverlar birleştiğinde ely1 den oyuncu kalırsa memnun edip edmediğinizi anlarsınız.
menfaatçi noldu hani birleşmesi söz konusu bile değildi nolduuuuuuuuuu?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)