Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kutsal Kılıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Suraya kutsalı verirsen serveirn şu andaki halinde adamı tanrı yaparsın. Suraya kutsal gelsin demek kolay ama onunla beraber şebnemler eklenecek yeşil deseler ah anam vah anam ağlamalar yakınmalar birbirini izler. Zaten şebnem yok çok vuruyorsunuz bide kutsal koysunlarda biz yerlerimi süpürelim? Üstümde 45 büyü sav +5 taşlı +9 ruhsuzum full yarı çeviklik ninjam var 25 bıçak savlı karabüyü 2 kritikte beni bitirebiiyor.

Suraya kutsalı verirsen serveirn şu andaki halinde adamı tanrı yaparsın. Suraya kutsal gelsin demek kolay ama onunla beraber şebnemler eklenecek yeşil deseler ah anam vah anam ağlamalar yakınmalar birbirini izler. Zaten şebnem yok çok vuruyorsunuz bide kutsal koysunlarda biz yerlerimi süpürelim? Üstümde 45 büyü sav +5 taşlı +9 ruhsuzum full yarı çeviklik ninjam var 25 bıçak savlı karabüyü 2 kritikte beni bitirebiiyor.

yaw siz hangi akla hizmey böyle bir hesap çıkarısyosunuz anlamıyorum pes yani oyunda zaten olan bir şey nasıl gelmesin diye bilirsiniz zaten olan bir şey bu ayrıca şebnem olayı çok güzel bunu shorty ben önermiştim olması gerektiği gibi yapıldı şembenim sadece suralar kullanmıyor güzel kardeşim büyü savunması veren şebnem de var bunu biliyorsundur herhalde Yetkililer neden cevap vermiyor anlamıyorum

Kardşe tamam getirsinler kutsalı sizde rahatlayın bizde. Her şeyi kesin rahatlayın. Kutsalı getirsinler ama vuruşları keskin düzeyine çeksinler o zamanda az vuruyor diceksiniz. Keskinle 7k 8k kritik atıyonuz neyinize yetmiyor 100kmı atcanız? Şu piyasadaki serverlerin bir tek 1-2 tanesinde şebnem npcde onlardan biriside burası. Bak ne güzel açıklıyorsun BEN DEDİM ŞEBNEM OLAYINI diyorsun. Size nasıl karşı durcaz biz? Ot dropları arttı dendi ot yok mong yapan yok büyü şebnemi yapan yok size bide kutsalı açsın üstüne sura turkolarında + basmaları 1m %100 oran yapsın intikam istemesin bunlarda olsunmu yanında?

Kardşe tamam getirsinler kutsalı sizde rahatlayın bizde. Her şeyi kesin rahatlayın. Kutsalı getirsinler ama vuruşları keskin düzeyine çeksinler o zamanda az vuruyor diceksiniz. Keskinle 7k 8k kritik atıyonuz neyinize yetmiyor 100kmı atcanız? Şu piyasadaki serverlerin bir tek 1-2 tanesinde şebnem npcde onlardan biriside burası. Bak ne güzel açıklıyorsun BEN DEDİM ŞEBNEM OLAYINI diyorsun. Size nasıl karşı durcaz biz? Ot dropları arttı dendi ot yok mong yapan yok büyü şebnemi yapan yok size bide kutsalı açsın üstüne sura turkolarında + basmaları 1m %100 oran yapsın intikam istemesin bunlarda olsunmu yanında?

o zaman sura güçlü diye kaldırın suraların silahını ya da düşürün bütün oranları o zaman sura oynamayalım hatta sura diye bir karekter olmasın kaldırsınlar surayı o işinize gelir belki

forum22 bence gayet dogru konusuyor. çünkü bi karakter serverin şuanki halinde çok güçlü olucak diye kısıtlanamaz. çok saçma sapan işler bunlar kutsal şart. o kadar
servere denge saglamak için karakteri kısıtlayamazsınız. madem çok güçlü olucak suralar. büyü saw dizsinler veyahut şebnem kassınlar bizi ilgilendirmez.

BU SERVERE KUTSAL ŞART. !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri