mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kutsal Kılıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Oyunda hiç Kutsal görmedim. Galiba oyunda kutsal yok. Arkadaş konu açmış 65 level silah ve zırh dönüşümleri oradada kutsal dönüşümü yok. Dönüşüm konusunda hakikaten saçmalamışsınız ama neyse umarım bu düzeltilir . Sura kara büyü kasmayı düşünüyordum durum böyle olunca ne olcak bende merak ediyorum . Serverde o kadar sura var bu konu üzerinde duran yok şaşırdım açıkçası..

BÜYÜ SAVUNMALARI AZ KARDEŞİM SEBNEM MONG YOK SERVERDE VE KESKİN'DE OLDUKCA İYİ VURUYOR + 101E KASMAK KOLAY BETA YAPIP +7 TAKARSAN SURA KULLANMAYI BILIYORSAN SERVERİN EN SAĞLAMLARINDAN OLABİLİRSİN

-LordiA-

Hayır ben keskin palanın az veya çok vurduğuna bir şey demedim hatta daha sura bile açmadım ama böyle bir pvp serverde kutsalın olmaması çok saçma hotrlağın dönüşümü yok sanırım kutsalı ondan yapalım ?

Zaten suralar büyülü silah parmakla direk canın yarısını alıyor 7 saniyede bir bu skil doluyor büyü hızı veya birşeyler yaptı düştü 5 saniye'ye bu sefer zaten kafadan öleceksin.

olaya bu kadar dar bakmanız gerçekten vahim o kadar ezber bir hesap yaptın ki neyse konu bu değil ben surayı kutsalsız düşünemiyorum o kadar !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri