HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oynama kardeşim o zaman. Biz hala çok yememize rağmen şurda gelipte şebnemler npcye diye ağlıyozmu? Adam serveri ona göre ayarlamışki eklememiş hortlak dönüşümünü. Asıl burda ağlayan sizsiniz. Adam tüm dönüşümleri teker teker yapmışta hortlağı unuttugundanmı dönüştürmemiş?Oynamaya başladıgındada belliydi hortlağın dönüşmediği konuda 2. yol seçilmişken hortlak çeviririmi yoktu. Asıl ağlayan sizsiniz gelipte burda.
ne kadar cahil insanlarsınız bilmiyorum metin2'nin orjinalinde olan bir şeyi kaldırmışlar siz hala yok sen ağladın biz ağlamadık diyonuz kutsalı duyunca tutuştu tabi biyerlerleriniz ben 1.2. seçeneği biliyorum zaten ama neden yok bir açıklama !kutsal eklenirse ortalık sura dolar zaten her önüne gelen sura açıyo bide kutsal eklenirse server surayla dolar bütün suralar tek atar
kutsal eklenirse ortalık sura dolar zaten her önüne gelen sura açıyo bide kutsal eklenirse server surayla dolar bütün suralar tek atar
beni anlamıyosunuz galiba kutsalın kaldırılış amacı ne kutsal eklenirse diye birşey yok zaten olan bir itemi kaldırmışlar o zman ruhsuz ve triton kaldırılsın eşit olalım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)