Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Doyum Paper ışınlanan Bugda Kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arziment
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlr doyum paper e ışınlanan kişiler bugda kalıyor. oyun kapanıyor. ışınlanma kordinatını değiştiriyorum gene bugda kalıyor. yani kordinatta sıkıntı yok genede bugda kalıyor ne yapmam lazım? lütfen acil yardım

bunun 3 temel nedeni olabilir ....

1) packtaki dosyası mevcut degildir...

2) ftp deki dosyası mevcut degildir...

3) questeki kordinatı yanlıştır ...

" HOCAM YOK 3 ünüde KONTROL ETİM SORUNSUZ SIKINTISIZ VARLAR DİYORSAN "

SENATO2 ÇÖZÜMÜ KULLANACAKSIN :) BURDAN SONRAKİ SENATO2 YÖNETİCİLERİN DESTEĞİDİR :)

--> ftp aç map dosyalarının oldugu bölüme gel en alta in index diye bir klasöt olacaktır onu aç doyum paper eklimi diye bak
=> HOCAM ADINI NERDEN BİLECEMCE DİYORSAN doyum paper klasör adını öğren klasörüne gir seting diye txt olacak onu aç orda bulunan bir kodlu isim olacak

index bak o dosyadakı ismin aynısı varmı diye kontrol et

" VAR HOCAM BURDA SIKINTI YOK DİYORSAN "

=> pack aç eski fileslerden ise root aç atlantisinof diye txt olacak bak orda kordinatı ile eklimi diye kontrol et

son fileslerden ise locale_de aç orda var antlantisinfo onun içine bak ekli ise burdada sıkıntı yok demektir ...

" EE HOCAM HATA NERDE ORASIDA EKSİK DEGİL EKLİ NEREYE BAKAYIM DİYORSAN :) "

=> yine ftp yollumuz düştü ftp gir /usr/game gir channel "1,2,3,4,game99 gir configlere bak bak bakalım mapın kodu hepsinde eklimi ekli degilse hepsine ekle "

YOK EKLİ İSE TEK ÇARE KALDI :)

METİN2 TÜRK DOSYASINI SIFIRDAN İNDİR...

SONRA HERHANGİ BİR VHD FİLES KUR DOYUM PAPERİ ÇALIŞAN BİR TANE ( benım konuya bakabılırsın ) yukarda anlatıgım düm dosyaları o vhd filesten al kendı filesine at SORUN %100 ÇÖZÜLECEKTİR ...

NOT : İŞTE OLDUGUM İÇİN ANCA BU KADARINI ANLATABILIYORUM :)

çözümlerden bişi anlamadıysan yada yapamasan

akşam 20:00dan sonra online oluyorum şuan işteyım

iletişim : slmrgnhack@hotmail.com www.senato2.com bana ulaşabılırsın

arkadaşlar pack klasorundeki flame dosyalarını kaldırınca sorun düzeliyor. fakat kullanıcılarnesıl yapacajk buna ben nasıl çözüm bulacağım

Sorunun cozumu bende saklı:) bende Bu sorunla karsılasanlar genellıkle metin2 dosyalarını guncelleyennlerdır. Metin2.org doyuma yeni map ekledıgı ıcın guncelleme yapanlar doyumda bugda kalır ve bıdaha gıremezler. Bunun suanlık gecıcı cozumunu bılıyorum

Yapmanız gereken tek sey Metin2.org den temız metın2 dosyalarını indirmek indirdikten sonra cok dıkkat edınız. Sakın guncelleme yapmayınız metin2 ye gırıs yapmaya calısmayınız. metin2.exe ye tıklamayınız.

Dosyayı ındırın ve giriş yapıcagınız serverın full packını içine atınız. bakınız mını pack degıl. Full pack atın ve oyuna gırın sorun duzelecektır.

Ayrıca bu sorunu kokten halletmek istıyoruz bılen arkadaslar yaparlar doyum paperin hangı packta bulundugunubılen varmıdır. mesela

metin2_patch_halloween.eix epk hangi dosyada oldunu bılen cıkarsa o dosyayı otopackerımze ekleyıp sorunu kaldırabılırız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri