- Konular
- 30
- Online süresi
- 9h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ne yaptıysam çözümünü bulamadım kulağa çözümü basit gelen bir sorun ama bu bendeki sıkıntıya format bile çare olmadı;
Kendi server'ime giriş yapamıyorum. Oyunculara ulaştım ve oyuna girdiklerini sıkıntı olmadığını ilettiler.
Serverimde " Dazyshield " güvenlik koruması var. İlk 4 gün sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum fakat bu sabahtan beri;
Metin2.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Ve bu hata hile koruması devreye girdiğinde yani sağ altta dazyshield gözüktüğünde kapanıyor oyun. Ama diğer oyuncularda bir sıkıntı yok. İnternetcafeye gittim ordada sorun yaşamadım.
- Oyunu sildim geri kurdum sorun aynı
- Steam'den indirdim kurdum sorun aynı
- Gameforgesiz indirdim kurdum sorun aynı
- Güvenlik duvarım kapalı
- Virüs programını kaldırdım
- Veri yürütme engellemesine ekledim
- Directx,Framework,Microsof Visual C++ programlarını güncelledim
- Son çare olarak format attım ve bütün eksikleri gidikleri yükledim
Fakat başka bir servere giriş yapabiliyorum ama kendi serverime giriş yapamıyorum. Sadece kendi serverimde sorun var. Format bile çözüm getirmedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
Kendi server'ime giriş yapamıyorum. Oyunculara ulaştım ve oyuna girdiklerini sıkıntı olmadığını ilettiler.
Serverimde " Dazyshield " güvenlik koruması var. İlk 4 gün sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum fakat bu sabahtan beri;
Metin2.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Ve bu hata hile koruması devreye girdiğinde yani sağ altta dazyshield gözüktüğünde kapanıyor oyun. Ama diğer oyuncularda bir sıkıntı yok. İnternetcafeye gittim ordada sorun yaşamadım.
- Oyunu sildim geri kurdum sorun aynı
- Steam'den indirdim kurdum sorun aynı
- Gameforgesiz indirdim kurdum sorun aynı
- Güvenlik duvarım kapalı
- Virüs programını kaldırdım
- Veri yürütme engellemesine ekledim
- Directx,Framework,Microsof Visual C++ programlarını güncelledim
- Son çare olarak format attım ve bütün eksikleri gidikleri yükledim
Fakat başka bir servere giriş yapabiliyorum ama kendi serverime giriş yapamıyorum. Sadece kendi serverimde sorun var. Format bile çözüm getirmedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.