HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yav ticket attım diyosunuz reboot atın ben size tickette söyledim reboot atınca böyle oldu açılmıyor işde bişeyde eklemedim servere dün açılan server şimdi niye kapalı ? sitede kapalı olmuyucaksa para iadesi istiyicem sıkıldım bu bakımlardan sabrım kalmadı denilecek kadar az
Beyler Biraz Sabırlı Olun Adam 500 600 Kişiyle Uğraşıyor Adamın 50 Tane Eli Yok Halledicez Diyorsa Demekki Yapıyor Az Sabır Burda Tek Sizin Siteleriniz Kapalı Deil Bütün UlusalSunucunun Siteleri Kapalı Kendi Siteleride Kapalı Biraz Anlayışlı Olun !
taşımalar halen sürüyor. yavaş yavaş siteler açılmaya başlayacak.
burdan yorum yapan müşterilerimiz ;
0850 302 94 21 nolu hattımızı arayıp bilgi aldınız mı ? yorum yapmak dile kolay. arayıp detaylı bilgide alabilirdiniz. sitelerdeki kesintileri engellemek adına taşıma yapmaya karar verdik. yinede yararlanamıyoruz. bizde zaten memnunuz taşıma yapmaya.
0850 302 94 21 nolu hattımızı arayıp bilgi aldınız mı ? yorum yapmak dile kolay. arayıp detaylı bilgide alabilirdiniz. sitelerdeki kesintileri engellemek adına taşıma yapmaya karar verdik. yinede yararlanamıyoruz. bizde zaten memnunuz taşıma yapmaya.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)